Plakát
2024. augusztus 22.

Sylvanian Families – A mozifilm: Freja ajándéka

Sylvanian Families the Movie: A Gift from Freya 2023 65 perc
Rendező:
  • Kazuya Konaka
Főszereplők:
  • Yuina Kuroshima
  • Inori Minase
  • Misa Watanabe

Sylvanian faluban nagy az izgalom, mindenki az éves Csillagok Fesztiváljára készül. Egyedül Freja szomorkodik, a nyuszilány a tökéletes születésnapi ajándékot keresi az édesanyja számára. Freja egyre jobban aggódik, hogy nem fog időben rátalálni, így pedig oda lesz a meglepetés. Ráadásul a nyuszit hatalmas megtiszteltetés is éri: ő választhatja ki „Az év fáját“ és ez a feladat hatalmas felelősséggel jár. Szerencsére a barátai ezúttal is a segítségére sietnek.

A Sylvanian Families világszerte hatalmas népszerűségnek örvendő játék a kisgyerekek körében. A Sylvanian Families játékok 1985-ban jelentek meg a boltokban, majd három egymást követő évben, 1987-ben, 1988-ban és 1989-ben is megválasztották az év játékának. A Sylvanian Families-ből először 1987-ben készült mesesorozat. A Sylvanian Families – A mozifilm: Freja ajándéka az első nagyvászonra készült történet, igazi szívmelengető családi mesefilm, nemcsak a legkisebbek számára.

Forgalmazó: Vertigo Média Kft.
Az oldalon közölt képek és videók forrása és tulajdonosa a forgalmazó: Vertigo Média Kft.; illetve a gyártó(k): ; az anyagok sajtóban való megjelenítéséhez a gyártó a forgalmazó közvetítésével adott engedélyt a Mozipremierek számára.

Előzetesek (1)


Moziműsor