Jogi nyilatkozat

Az Ön által látogatott honlap üzemeltetője a Orcsik Antal és Kovács helga e.v. (a továbbiakban: Mozipremierek).

A Mozipremierek – mint üzemeltető – alapvető adatait jelen honlap Impresszum rovatában találja meg.

A honlappal használatával kapcsolatos alapvető szabályokat az alábbiakban rögzítjük.

A mozipremierek.hu honlap vagy bármely – a nevezett honlapról közvetlenül elérhető – honlap megnyitásával Ön elfogadja az alábbi feltételeket.

A mozipremierek.hu honlap vagy bármely – a nevezett honlapról közvetlenül elérhető – honlap és az azokon található valamennyi tartalom szerzői jogi védelem alatt áll, azok bármilyen formában történő felhasználása kizárólag a Mozipremierek előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

A mozipremierek.hu honlapon vagy bármely – a nevezett honlapról közvetlenül elérhető – honlapon megjelenő információk, adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, azok teljességéért, pontosságáért a Mozipremierek felelősséget nem vállal, továbbá nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért sem, amelyek a honlapok használatából, azok nem megfelelő működéséből, üzemzavarából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, rendszerhibából vagy más hasonló okból származnak.

A Mozipremierek tájékoztatja a honlap látogatóit, hogy a Mozipremierek a honlap üzemeltetőjeként adatkezelőnek minősül. Az adatkezelés jogalapja: az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5. § (1) bekezdés a) pontja alapján az érintett önkéntes hozzájárulása. A Mozipremierek kizárólag a honlap látogatói által rendelkezésre bocsátott személyes adatokat kezeli. Adatai megadásával Ön, mint a honlap látogatója hozzájárul ahhoz, hogy megadott adatait a Mozipremierek nyilvántartsa és kezelje. Részletes szabályokat a honlapunkon található „Adatkezelési tájékoztatóban” találhat.

A Mozipremierek a felhasználói és a honlapot látogatók személyére, adataira vonatkozó valamennyi adatot, tényt, információt bizalmasan kezel.

A honlappal kapcsolatos észrevételeit az info@mozipremierek.hu e-mail címre küldheti.