Plakát
2024. augusztus 8.

Mindörökké nyár

(12e) Summer Camp 2024 95 perc
Rendező:
  • Castille Landon
Főszereplők:
  • Kathy Bates
  • Diane Keaton
  • Kensington Tallman
  • Beverly D’Angelo
  • Beverly D'Angelo

A nyár sosem múlik el, de az idő azért halad.

Ginny (Kathy Bates), Mary (Diane Keaton) és Nora (Alfre Woodard) valaha a legjobb barátnők voltak, és azt csinálták, amit a legjobb barátnők szoktak: minden nyáron együtt mentek táborozni, ahol boldogan hülyültek, poénkodtak és pasiztak.

Aztán eltelt néhány évtized, és Ginny, aki azóta is fő foglalkozásának tekinti, hogy fiatal maradjon, úgy dönt, még egyszer összetrombitálja a régi csajokat. Együtt töltenek pár napot a régi táborban, és bár sok minden történt velük azóta, és nagyon más helyekre sodorta őket az élet, elég egy pillanat, és ők onnan folytatják, ahol valaha abbahagyták: ismét megállás nélkül bolondoznak egymással, küzdenek a legváltozatosabb módon a körülöttük táborozókkal, és ha már táboroznak, a pasizás sem maradhat ki.

Tulajdonképpen semmi sem változott. Leszámítva, hogy a vidám lánycsapat mindegyik tagja elmúlt hetven...

Néhány legendás színésznő, aki feledhetetlen filmekben játszott (Diane Keaton, Kathy Bates, Alfre Woodard, Beverly D’Angelo) egy minden generációnak egyformán szórakoztató, szerethető vígjátékban mutatja meg, hogy nemcsak a húszéveseké a világ.

Forgalmazó: InterCom
Az oldalon közölt képek és videók forrása és tulajdonosa a forgalmazó: InterCom; illetve a gyártó(k): Saks Picture Company, Project Infinity, Taylor & Dodge; az anyagok sajtóban való megjelenítéséhez a gyártó a forgalmazó közvetítésével adott engedélyt a Mozipremierek számára.

Előzetesek (1)


Moziműsor