Plakát
2024. április 25.

Spy x Family Code: White

(12e) 劇場版 SPY×FAMILY CODE: White / SPY x FAMILY CODE: White 2023 110 perc
Rendező:
  • Furuhashi Kazuhiro
Főszereplők:
  • Tanezaki Atsumi
  • Saori Hayami
  • Eguchi Takuya
  • Matsuda Ken'ichirô

Kelet és Nyugat folyamatos harcban áll. Még jó, hogy vannak vakmerő emberek, akik vigyáznak ránk. Még ha nem is tudnak egymásról.

Loid és Yor tökéletes házaspár, példaszerű család, akik együtt nevelik kislányukat. Nem sejtik, hogy az egyikük szuperkém, a másik orgyilkos. És egy fontos (a szupernél is szupertitkosabb ügyben) úgy kell tenniük, mintha családi nyaralásra mennének, egy téli üdülőhelyre. A kislány, Anja nagyon jól érzi magát. Annyira, hogy véletlenül lenyel egy csokiba rejtett mikrofilmet – és attól kezdve több világrend összes hőse és gonosza őt üldözi. A szülei pedig megpróbálják megmenteni: először csak a mikrofilmet, azután, ahogy felfedezik, hogy milyen jó triót alkotnak, a közös családi örömöket is.

A rendkívül népszerű sorozat alaphelyzetét kibontó vadonatúj, különálló történetben minden benne van, ami az eredeti mangát és animét népszerűvé tette: kaland, akció, humor, ötletek és különleges szereplők!

Forgalmazó: InterCom
Az oldalon közölt képek és videók forrása és tulajdonosa a forgalmazó: InterCom; illetve a gyártó(k): WIT STUDIO, CloverWorks, TOHO, Shueisha, TV Tokyo, Shogakukan-Shueisha Productions; az anyagok sajtóban való megjelenítéséhez a gyártó a forgalmazó közvetítésével adott engedélyt a Mozipremierek számára.

Előzetesek (2)


Moziműsor