Plakát
2024. február 22.

Demon Slayer: To the Hashira Training

(16) 「鬼滅の刃」絆の奇跡、そして柱稽古へ / Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba -To the Hashira Training- 2024 104 perc
Rendező:
  • Sotozaki Haruo
  • Sotozaki Hauro
Főszereplők:
  • Natsuki Hanae
  • Kengo Kawanishi
  • Akari Kitô
  • Hanae Nacuki

Egy titkos szervezet vigyáz ránk. Ha a Kimetsu no Yaiba, a Demon Slayer nem létezne, a földet már démonok uralnák: ők viszont évszázadok óta küzdenek az egykori emberi lények ellen, akik haláluk után rendkívüli képességekre tettek szert: erősek, gyorsan gyógyulnak és szinte halhatatlanok.

Tanjiro a hegyek között él a családjával, amely a démonok támadásának az áldozata lesz. A kishúga, Nezuko túléli a támadást, de különös módon a démoni és az emberi lét között ragad. Tanjiro nem nyugszik. Vállalja a kiképzést, éveket tölt a felkészüléssel, és bármire hajlandó, hogy a rettenthetetlen démonvadászok elit egységének a tagja lehessen. De a démonvadászokra váró vizsga csak a kezdet: elképesztő kalandok várnak rá a démonok, az emberek és a démonvadászok között. És ő sosem hátrálhat meg, ha meg akarja menteni a húgát.

Végre a lehető leglátványosabb formában, mozivásznon is megcsodálhatják a legendás Demon Slayert a sorozat rajongói és mindazok, akiket lelkesít a kaland, egy távoli, egzotikus világ, a sok különleges lény – mindaz, ami az animét olyan csodálatossá teszi.

Forgalmazó: InterCom
Az oldalon közölt képek és videók forrása és tulajdonosa a forgalmazó: InterCom; illetve a gyártó(k): ufotable, Aniplex, Shueisha; az anyagok sajtóban való megjelenítéséhez a gyártó a forgalmazó közvetítésével adott engedélyt a Mozipremierek számára.

Előzetesek (1)


Moziműsor