Plakát
2023. október 26.

A ház, ahol a gonosz lakik

(16) Canceled 2023 97 perc
Rendező:
  • Oskar Mellander
Főszereplők:
  • Vincent Grahl
  • Fanny Klefelt
  • Klas Wiljergard
  • William Wasberg

A Gone Ghosting egy népszerű szellemvadász csapat, amely milliókat keresett élő adásokból. Egy nap az operatőrük távozik, és bizonyítékot szivárogtat ki arra vonatkozóan, hogy a csapat meghamisította a nyomozást. A társaság helyre akarja állítani a hitelességét, és visszaszerezni követőiket, ezért élőben szeretnének közvetíteni egy szellemvadászatot, hogy bebizonyítsák, a szellemek léteznek. Betörnek egy házba, ahol a legenda szerint egykor mindenki erőszakos halált halt. Nem sokkal később a valaha volt legőrültebb élő adás veszi kezdetét, amely során már nemcsak a közvetítés, de az életük lesz a tét.

A ház, ahol a gonosz lakik rendezője Oskar Mellander, aki korábban Magyarországon is sikert aratott a Valaki a túloldalon című horrorfilmjével. Mellander új filmje folytatja a horror-hagyományokat, és sikeresen köti össze a közösségi média tematikájával, valamint a skandináv bűnügyi mozik legjobb tradícióival.

Forgalmazó: Vertigo Média Kft.
Az oldalon közölt képek és videók forrása és tulajdonosa a forgalmazó: Vertigo Média Kft.; illetve a gyártó(k): Nordisk Film Denmark, Nordisk Film Sweden, Ninetone Group, Scandinavian Content Group; az anyagok sajtóban való megjelenítéséhez a gyártó a forgalmazó közvetítésével adott engedélyt a Mozipremierek számára.

Előzetesek (2)


Moziműsor