Plakát
Netflix 2023. szeptember 15.

Vajon létezik szerelem első látásra?

Love at First Sight 2023 91 perc
Rendező:
  • Vanessa Caswill
Főszereplők:
  • Rob Delaney
  • Dexter Fletcher
  • Ben Hardy
  • Haley Lu Richardson

Miután lekési a New Yorkból Londonba tartó járatát, Hadley (Haley Lu Richardson) egy véletlen találkozás során találkozik Oliverrel (Ben Hardy) a repülőtéren, ami azonnali kapcsolatot szít. A hosszú közös éjszaka a repülőn egy szempillantás alatt eltelik, de a Heathrow-n való leszálláskor a páros elválik egymástól, és a káoszban lehetetlennek tűnik egymásra találni. Vajon a sors közbelép, hogy az ülőhelytársakból lelki társak legyenek?

A LOVE AT FIRST SIGHT egy bájos romantikus vígjáték a To All The Boys franchise producereitől, amely Jennifer E Smith rendkívül népszerű regénye, A szerelem első látásra statisztikai valószínűsége című regénye alapján készült. A Haley Lu Richardson, Ben Hardy, Jameela Jamil, Rob Delaney, Dexter Fletcher és Sally Phillips főszereplésével készült film emlékeztet arra, hogy az időzítés a minden, és az igaz szerelem a legváratlanabb helyeken is rátalálhat.

Forgalmazó: Netflix
Az oldalon közölt képek és videók forrása és tulajdonosa a forgalmazó: Netflix; illetve a gyártó(k): ACE Pictures Entertainment; az anyagok sajtóban való megjelenítéséhez a gyártó a forgalmazó közvetítésével adott engedélyt a Mozipremierek számára.