Plakát
2023. szeptember 21.

Végtelen víztükör

(18) Infinity Pool 2023 117 perc
Rendező:
  • Brandon Cronenberg
Főszereplők:
  • Cleopatra Coleman
  • Mia Goth
  • Alexander Skarsgård
  • Boncz Ádám
  • Caroline Boulton

James (Alexander Skarsgård) és Em (Cleopatra Coleman) egy elszigetelt szigeti üdülőhelyen töltik tökéletes vakációjukat, ahol érintetlen strandok, kivételes személyzet és napozás várja őket. Ám a csábító és titokzatos Gabi (Mia Goth) vezetésével az üdülőhely területén kívülre merészkednek, és egy erőszakkal, hedonizmussal és kimondhatatlan borzalmakkal teli kultúrában találják magukat. Egy tragikus baleset miatt a bűnözéssel szemben alkalmazott zéró tolerancia politikával kell szembenézniük: vagy kivégeznek, vagy - ha elég gazdag vagy ahhoz, hogy megengedhesd magadnak - inkább végignézheted a halálodat.

Cronenberg fiának harmadik nagyjátékfilmje egy szürreális sci-fi-misztikus-bodyhorror, amit Magyarországon és Horvátországban forgattak.

A sztori a korrupcióról, a társadalmi rétegek közti különbségekről, a kiváltságosok gátlástalanságáról, a hedonizmusról, az elszabadult ösztönökről, az alkotói válságról, továbbá egy defektes párkapcsolatról szól. Mindezek mellett a főhős (Alexander Skarsgard) kemény identitáskrízist él át már azelőtt, hogy „Tudom mit tettél tavaly nyáronnal” egybekötött rémálomba fordulna a vakációja.

Forgalmazó: Pannonia Entertainment Ltd.
Az oldalon közölt képek és videók forrása és tulajdonosa a forgalmazó: Pannonia Entertainment Ltd.; illetve a gyártó(k): Topic Studios, Elevation Pictures, Film Forge Productions, Hero Squared, Celluloid Dreams, Neon, Téléfilm Canada, Eurimages; az anyagok sajtóban való megjelenítéséhez a gyártó a forgalmazó közvetítésével adott engedélyt a Mozipremierek számára.

Előzetesek (1)


Moziműsor