Plakát
2024. április 25.

Challengers

(16e) Challengers 2024 114 perc
Rendező:
  • Luca Guadagnino
Főszereplők:
  • Mike Faist
  • Josh O'Connor
  • Zendaya
  • Jake Jensen
  • Josh O’Connor

A Challengerrs a feltörekvő profi tenisztehetségek számára rendezett bajnokság. Itt kerül egymással szembe Art és Patrick. Akik nagyon jól ismerik egymást.

Évekkel korábban elválaszthatatlan cimborák voltak. Egészen addig, míg meg nem ismerkedtek Tashival (Zendaya), aki nemcsak a legjobb volt a pályán, hanem a legvonzóbb is. A két srác egyszerre kezdett ki vele, egyszerre nyomultak rá, és egyszerre kaptak bíztató jeleket.

A szőke srác kiszámítható, fegyelmezett és sikerre éhes. A barna bohém, laza és játékos.

Tashi nem tud választani köztük. Aztán mégis. Aztán mégsem. Telnek az évek és a három szerelmes fiatal között nem szakadnak el a kötelékek: csak kibogozhatatlanul összegubancolódnak…

Zendaya ezzel a filmmel ért pályája csúcsára!

A rendező korábbi munkája, a Szólíts a neveden hatalmas közönség- és szakmai siker volt, a legjobb film kategóriájában Oscar-díjra jelölték. A Challengers ismét az emberi viszonyok bonyolultságáról, a szerelem és a vágy természetéről mesél emlékezetesen.

Forgalmazó: InterCom
Az oldalon közölt képek és videók forrása és tulajdonosa a forgalmazó: InterCom; illetve a gyártó(k): Pascal Pictures, Metro-Goldwyn-Mayer; az anyagok sajtóban való megjelenítéséhez a gyártó a forgalmazó közvetítésével adott engedélyt a Mozipremierek számára.

Előzetesek (2)


Moziműsor