Plakát
2023. május 4.

Joyride - Menekülés a boldogságba

(16) Joyride 2022 94 perc
Rendező:
  • Emer Reynolds
Főszereplők:
  • Olivia Colman
  • Lochlann O'Mearáin
  • Charlie Reid
  • Elaine Kennedy

Egy középkorú nő és egy tinédzser fiú útja keresztezi egymást. A fiú elvesztette édesanyját, a nő pedig újszülöttjével éppen a testvéréhez tart, hogy átadja neki a babát. A srác ellopja azt a taxit, amivel a nő és a csecsemő utazott, ám amikor kiderül, hogy milyen jól bánik a csecsemővel, az anya megkéri a fiút, hogy kísérje el útján a testvéréhez. A furcsa páros az út során sok mindent megtud a másikról, és saját magáról.

A Joyride életigenlő történet, amit az Ír Film és Tévéakadémia a legjobb rendezés és forgatókönyv díjára is jelölt a legjobb ír filmek díjazásakor. Az alkotásban főszerepet játszik az Oscar-díjas és Oscar-jelölt Olivia Colman (A kedvenc, A homár, Az elveszett lány, A korona, Az apa), akit alakításáért a londoni kritikusok az év színésznője díjra is jelöltek.

Forgalmazó: Vertigo Média Kft.
Az oldalon közölt képek és videók forrása és tulajdonosa a forgalmazó: Vertigo Média Kft.; illetve a gyártó(k): Embankment Films, Screen Ireland, Subotica Entertainment, Ingenious Media; az anyagok sajtóban való megjelenítéséhez a gyártó a forgalmazó közvetítésével adott engedélyt a Mozipremierek számára.

Előzetesek (1)


Képek (3)

Moziműsor