Plakát
2023. június 15.

Amerikai kopó

(16) One Ranger 2023 95 perc
Rendező:
  • Jesse V. Johnson
Főszereplők:
  • Dean Jagger
  • Thomas Jane
  • John Malkovich
  • Dominique Tipper
  • Patrick Bergin

Egy texasi ranger a sivatagon keresztül üldöz egy bankrablót. Időközben kiderül, hogy a bűnöző egy nemzetközi terrorista, aki London központjában tervez robbantásos merényletet elkövetni. Miután a társát megölik, a texasi kopó összeáll egy brit titkosügynökkel és annak főnökével, hogy együttes erővel vadásszák le a terroristát és megakadályozzák a londoni merényletet.

Az Amerikai kopó a legjobb akciófilmes műfaji hagyományokat idézi meg. A film főszereplője Thomas Jane (A megtorló, Háborgó mélység, Az őrület határán, Predator – A ragadozó, A köd, Boogie Nights) és a kétszeres Oscar-jelölt John Malkovich látható (Célkeresztben, Veszedelmes viszonyok, A vasálarcos, A John Malkovich menet). Mellettük mások mellett Dominique Tipper (Kiéhezettek, Legendás állatok és megfigyelésük), Nick Moran (A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső, Harry Potter és a Halál ereklyéi 1-2. rész, A muskétás), Patrick Bergin (Egy ágyban az ellenséggel, Robin Hood, Férfias játékok) és Dean Jagger (Trónok harca) is szerepelnek a filmben.

Forgalmazó: Vertigo Média Kft.
Az oldalon közölt képek és videók forrása és tulajdonosa a forgalmazó: Vertigo Média Kft.; illetve a gyártó(k): BondIt Media Capital, Lionsgate, Renegade Entertainment; az anyagok sajtóban való megjelenítéséhez a gyártó a forgalmazó közvetítésével adott engedélyt a Mozipremierek számára.

Előzetesek (2)


Képek (12)

Moziműsor