Plakát
2023. április 27.

Mi lett volna, ha...

(16) Le Tourbillon de la vie / Julia(s) 2022 120 perc
Rendező:
  • Olivier Treiner
Főszereplők:
  • Isabelle Carré
  • Lou de Laâge
  • Raphaël Personnaz
  • Grégory Gadebois
  • Esther Garrel

Mi lett volna, ha…? Ezzel a felütéssel tekint életére Julia, akinek a karrierje és a magánélete összes fontos állomásánál felvillan egy másik élet, egy másik sors, az, amelyiket élhette volna, ha az adott pillanatban máshogyan dönt. Vajon boldogabb, sikeresebb élete lett volna, találkozott volna másik szerelemmel, csillogóbb karriert futott volna be? Egy élet: számtalan lehetőség. A Mi lett volna, ha… szerelmes vallomás az élethez, ami egyenesen a szívhez szól.

A Mi lett volna, ha… az embereket talán legjobban foglalkoztató témát járja körbe: mi lett volna, ha életünk fontos kérdéseiben másképp döntöttünk volna, hogyan alakult volna, másképp alakult volna akkor a karrierünk, szerelmünk, magánéletünk? És ha igen, jobb, teljesebb életünk lett volna? Bár az életben utólag megváltoztatni egy döntést már nem lehet, a Mi lett volna, ha… eljátszik a gondolattal és megmutatja, hogy a többféle döntés milyen különböző következményekkel jár. A film főszereplője, Lou de Laage a magyar nézők számára is ismerős lehet az Ártatlanok, a Jappeloup és a Lélegezz! című filmekből. Mellette mások mellett Raphael Personnaz (Anna Karenina, A francia miniszter) és Denis Podalydès (A Da Vinci-kód, Irma Vep, Szexfantáziák, Foglalkozása: szülő) is szerepel a filmben.

Forgalmazó: Vertigo Média Kft.
Az oldalon közölt képek és videók forrása és tulajdonosa a forgalmazó: Vertigo Média Kft.; illetve a gyártó(k): France 2 Cinéma, Mars Films, WY Productions; az anyagok sajtóban való megjelenítéséhez a gyártó a forgalmazó közvetítésével adott engedélyt a Mozipremierek számára.

Előzetesek (2)


Képek (12)

Moziműsor