Plakát
2023. április 20.

Szupercella

(12) Supercell 2023 100 perc
Rendező:
  • Herbert James Winterstern
Főszereplők:
  • Alec Baldwin
  • Daniel Diemer
  • Anne Heche
  • Skeet Ulrich
  • Richard Gunn

William egész életében arról ábrándozott, hogy apja nyomdokaiba lépve ő is viharvadász legyen. A legendás apát évekkel korábban egy szupertornádó ragadta el. Azóta a tornádók üldözése igazi üzletté változott, a katasztrófaturizmus pedig virágzik. A tinédzser elszökik otthonról és apja volt kollégájával ered egy hurrikán nyomába, ám a régmúlt idők óta a tornádók csak nagyobbá és pusztítóbbá váltak. Eközben William édesanyja kétségbeesetten keresi fiát, nem is sejtve, hogy éppen minden idők legnagyobb vihara, egy szupercella készül lecsapni a környékre, veszélyeztetve nemcsak a viharvadászok, de a környékbeliek életét is.

A Szupercella a katasztrófafilm műfaj legjobb hagyományait követi, előképe többek között a Twister és A vihar magja című sikerfilmek. A film főszereplője az Oscar-jelölt Alec Baldwin (A tégla, Aviátor, Derült égből Polly, Pearl Harbor – Égi háború), Skeet Ulrich (Sikoly, Bűvölet, A szállítmány, Riverdale), valamint Anne Heche (Hat nap, hét éjszaka, Fedőneve: Donnie Brasco, Amikor a farok csóválja, Tűzhányó). A közelmúltban tragikusan elhunyt Anne Heche-nek ez volt az egyik utolsó szerepe.

Forgalmazó: Vertigo Média Kft.
Az oldalon közölt képek és videók forrása és tulajdonosa a forgalmazó: Vertigo Média Kft.; illetve a gyártó(k): Highland Film Group, Saban Films, Streamline Global, Bay Point Media, Volition Media Partners, Thomasville Pictures, Short Porch Pictures; az anyagok sajtóban való megjelenítéséhez a gyártó a forgalmazó közvetítésével adott engedélyt a Mozipremierek számára.

Előzetesek (2)


Képek (6)

Moziműsor