Plakát
2022. május 19.

Twenty One Pilots - Cinema Experience

(12) Twenty One Pilots - Cinema Experience 2022 90 perc
Rendező:
  • Jason Zada
Főszereplők:
  • Joshua Dun
  • Mark Geiger
  • Tyler Joseph
  • Josh Dun

Légy részese Te is az ikonikus Scaled And Icy album megjelenését követő, 2021-es banzájnak, amit most kimondottan a nagy vászonra szabtak át, és jó néhány, korábban soha nem látott felvétellel gazdagítottak!

Olvass a Grammy-díjas zenész páros, a Twenty One Pilots tagjainak gondolataiban, amikor a az ikonikus Scaled And Icy album megjelenését követő, 2021-es banzáj világszerte a mozivásznakra kerül május 19-én! Légy részese a pszichedelikusra vett élő mozis élménynek és koncertnek, ezúttal a világ minden táján egyazon napon! A megabuli hangzás- és látványvilágát mozisra igazították, feldúsították korábban sosem látott felvételekkel, hogy a Twenty One Pilots: Cinema Experienca a zenevilág egyik legkreatívabb aktusának eklektikus zenei produkciója és izgalmas színpadképe mélységeibe röpítsen Téged!

Forgalmazó: Pannonia Entertainment Ltd.
Az oldalon közölt képek és videók forrása és tulajdonosa a forgalmazó: Pannonia Entertainment Ltd.; illetve a gyártó(k): ; az anyagok sajtóban való megjelenítéséhez a gyártó a forgalmazó közvetítésével adott engedélyt a Mozipremierek számára.

Előzetesek (1)


Moziműsor