Plakát
2022. március 12.

BTS - Permission to Dance on Stage - Seoul LIVE

BTS - Permission to Dance on Stage - Seoul LIVE 2022 195 perc
Rendező:
  • Yong-seok Choi
  • Ha Jung Jae
Főszereplők:
  • BTS

A ‘BTS PERMISSION TO DANCE ON STAGE – SEOUL’ egy olyan előadás a BTS és az ARMY számára, ami élőben hozza a mozinézők elé a közös zenélés és színpadi tánc örömét.

Légy részese annak, ahogy a BTS és az ARMY újra egyesül, hogy közösen zenéljenek és táncoljanak e kihagyhatatlan élő koncertélmény alatt, melyet Szöulból közvetítenek szerte a világon!

A ‘BTS PERMISSION TO DANCE ON STAGE’ a XXI. század pop ikonjának, a BTS-nek legújabb világ körüli turnésorozatának címe, mely során felidézik elképesztő karrierjük legnagyobb slágereit, és legemlékezetesebb színpadi előadásait. A sorozat korábbi Los Angeles-i állomásain, közel 813 000 néző csápolta végig a négy telt házas koncertet, amivel az együttes koncertje bekerült a 2021-es év legsikeresebb előadásai közé.

Ki ne hagyd a ‘BTS PERMISSION TO DANCE ON STAGE – SEOUL: LIVE VIEWING’ bulit, ha látni szeretnéd RM-et, Jin-t, Suga-t, j-hope-ot, Jimin-t, V-t és Jung Kook-ot a nagy vásznon, kizárólag egyetlen napon élőben, március 12-én!

A BTS-nek, nincs szüksége engedélyre a tánchoz! ~ ♬

Forgalmazó: Pannonia Entertainment Ltd.
Az oldalon közölt képek és videók forrása és tulajdonosa a forgalmazó: Pannonia Entertainment Ltd.; illetve a gyártó(k): Big Hit Entertainment, HYBE; az anyagok sajtóban való megjelenítéséhez a gyártó a forgalmazó közvetítésével adott engedélyt a Mozipremierek számára.

Előzetesek (1)


Moziműsor