Plakát
2021. december 2.

El a kezekkel a Papámtól!

(6) El a kezekkel a papámtól! 2021 90 perc
Rendező:
  • Dobó Kata
  • Gulyás Buda
Főszereplők:
  • Elek Ferenc
  • Járai Máté
  • Nagypál Gábor
  • Csobot Adél
  • Bokor Barna

A történetet Lakner Artúr Édes mostoha című regénye ihlette: Dorka eleven, cserfes kislány, akinek élete szomorú egyhangúságban telik özvegy édesapja, András mellett. Azonban egy napon András bejelenti, hogy megházasodik. Az élénk fantáziájú kislány hétköznapjai innentől megváltoznak, kalandjai során új barátokra lel, s megismeri a varázslat erejét.

Az El a kezekkel a Papámtól! Dobó Kata rendezésében Gulyás Buda technikai rendezővel készül, gyártó: a Megafilm, producere Kálomista Gábor és Helmeczy Dorottya, operatőre Reich Dániel, aki legutóbb a Drakulics elvtárs című filmet fényképezte. A forgatókönyvet a #Sohavégetnemérős című Wellhello-filmet is jegyző Horváth András Dezső írta. Vágó: Csillag Mano. Az art department látványtervezője Valcz Gábor, míg különleges jelmezeket Bárdosi Ibolya jelmeztervező álmodta meg.

A film szereplői között olyan ismert és elismert színészek tűnnek fel, mint Bokor Barna, Borovics Tamás, Elek Ferenc, Gubás Gabi, Járai Máté, Nagypál Gábor, Pálmai Anna, Pindroch Csaba és Zsurzs Kati. Főszereplői többek között a Dorkát alakító 10 esztendős Marczinka Bori, akit több száz jelentkező közül választottak ki és az Esztert megformáló Csobot Adél is, akinek ez az első filmszerepe. Ő énekli a produkció egyik fülbemászó, slágergyanús betétdalát is, ami a másik 3 betétdallal együtt az Artisjus- és EMeRTon-díjas zeneszerző és zenei előadó, Rakonczai Viktor szerzeménye. Dalszöveg író: Orbán Tamás (Artisjus-Díj, Jakab Líra Díj, II. Európai Arany Művész Díj).

Forgalmazó: InterCom

Előzetesek (1)


Képek (1)

Moziműsor