Plakát
2022. január 6.

A kaptár – Raccoon City visszavár

(18) Resident Evil: Welcome to Raccoon City 2021 107 perc
Rendező:
  • Johannes Roberts
Főszereplők:
  • Robbie Amell
  • Tom Hopper
  • Hannah John-Kamen
  • Neal McDonough
  • Kaya Scodelario

A világsikerű játék és filmes franchise eddig izgalmas volt és szórakoztató: most már aktuális is.

Az Umbrella Corporation nevű gyógyszergyártó óriásvállalat központja valaha élettel teli, pezsgő város volt. Racoon City ma elhagyott, néptelen romvidék. A felszínen.

De lenn a mélyben készülődik valami, ami erősebb és gonoszabb mindannál, amit a gyár eddig a világra szabadított. És ha elindul, az a már így is sokat szenvedett föld lakóinak végét jelentheti.

De van néhány túlélő, aki nem hajlandó olcsón adni a bőrét. És azt sejtik, hogy ha bejutnak az Umbrella föld alatti központjába, és rátalálnak a cég néhány féltve őrzött, az elszabadult fertőzéssel kapcsolatos titkára, akkor eséllyel szállnak szembe a gonosszal.

A Resident Evil játékként, mozifilmként és képregényként is meghódította a világot. A játékból több mint 117 millió darabot adtak el világszerte; ez a világ legnagyobb bevételt hozó, videójátékon alapuló filmsorozata és a a legtöbb bevételt hozó horror/zombi franchise-ja is.

Forgalmazó: InterCom
Az oldalon közölt képek és videók forrása és tulajdonosa a forgalmazó: InterCom; illetve a gyártó(k): Constantin Film, Tea Shop & Film Company, Davis Films, The Fyzz, Screen Gems; az anyagok sajtóban való megjelenítéséhez a gyártó a forgalmazó közvetítésével adott engedélyt a Mozipremierek számára.

Előzetesek (1)


Videók, filmrészletek (2)


Moziműsor