Plakát

Momo

(12) Momo 1986 101 perc
Rendező:
  • Johannes Schaaf
Főszereplők:
  • Mario Adorf
  • Radost Bokel
  • Sylvester Groth
  • Armin Mueller-Stahl

A Végtelen történet írójának népszerű regénye nyomán!

Ez a család minden tagja számára remek szórakozást nyújtó alkotás Michael Ende, a Végtelen történet írójának népszerű műve nyomán készült. Zenéjét az az Angelo Branduardi komponálta, aki a szintén kiadónk által megjelentetett Legyetek jók, ha tudtok közkedvelt dallamait is.

A történet főhőse egy amfiteátrumban élő borzas hajú kislány, akiről a környéken lakók gondoskodnak, Momo pedig cserében meghallgatja, ahogy álmaikról, örömükről és bánatukról mesélnek neki. Idilli életét azonban titokzatos urak érkezése szakítja meg, akik arra akarnak rávenni mindenkit, hogy megtakarított idejüket tegyék az Időtakarékpénztárba.

Ezzel azonban életük csak sivárrá változna, így Momo elhatározza, hogy véget vet az időtolvajok garázdálkodásának, és visszaadja az embereknek azt, ami megilleti őket.

Forgalmazó: Vimeo On Demand
Az oldalon közölt képek és videók forrása és tulajdonosa a forgalmazó: Vimeo On Demand; illetve a gyártó(k): Taurus Produktion, Cecchi Gori Group Fin.Ma.Vi.; az anyagok sajtóban való megjelenítéséhez a gyártó a forgalmazó közvetítésével adott engedélyt a Mozipremierek számára.