Plakát
2012. november 29.

Monte Wildhorn csodálatos nyara

(12) The Magic of Belle Isle 2012 109 perc
Rendező:
  • Rob Reiner
Főszereplők:
  • Madeline Carroll
  • Morgan Freeman
  • Emma Fuhrmann
  • Virginia Madsen
  • Kenan Thompson

Monte Wildhorn igazi életunt, mogorva fráter, egy csendes szigetre költözik, hogy ihletét és életkedvét visszaszerezve ismét írásba fogjon. A vidéki hétköznapokban a férfi lassan túlteszi magát felesége halálán, és összebarátkozik szomszédjaival, egy, a gyermekeit egyedül nevelő anyával és három csemetéjével, akik hamarosan visszahozzák Monte írás iránti szenvedélyét. Ám amíg Monte Wildhorn ismét felfedezi az élet napos oldalát, szórakoztató helyzetkomikumok sokaságát kell megélnie.

A Monte Wildhorn csodálatos nyara szívmelengető film az újrakezdés soha el nem múló lehetőségéről, és az önmagunkkal való szembenézésről, az Oscar-díjas Morgan Freeman fantasztikus alakításával. A bakancslista, a Harry és Sally, a Tortúra és az Egy becsületbeli ügy című filmek rendezője, Rob Reiner ezúttal az élet napos oldaláról készített humoros és életigenlő családi vígjátékot világsztárok közreműködésével.

Rob Reiner kultfilmeket és hangos kasszasikereket rendezett az elmúlt évtizedekben, s tette mindezt a legkülönfélébb műfajokban. Készített horrorfilmet (Tortúra), ifjúsági mozit (Állj ki mellettem), drámát (Egy becsületbeli ügy), több romantikus vígjátékot (Azt beszélik, Harry és Sally, Szerelem a Fehér Házban), és igazi jutalomjátékot kínált olyan korszakos sztároknak, mint Jack Nicholson és Morgan Freeman A bakancslistában. A Monte Wildhorn csodálatos nyarában ismét Morgan Freeman brillírozik, olyan remek játszótársak közreműködésével, mint az Oscar-jelölt Virginia Madsen, és Kevin Pollak.

Forgalmazó: Vertigo Média Kft.
Az oldalon közölt képek és videók forrása és tulajdonosa a forgalmazó: Vertigo Média Kft.; illetve a gyártó(k): Magnolia Pictures, Voltage Pictures, Castle Rock Entertainment; az anyagok sajtóban való megjelenítéséhez a gyártó a forgalmazó közvetítésével adott engedélyt a Mozipremierek számára.

Előzetesek (1)


Képek (19)

Moziműsor