Távol (2019)

2019 (Projām) lett animációs családi misztikus kaland-fantasy

Rövid tartalom

Sötét szellemalak elől menekülő fiú egy kismadár társaságában, motorkerékpáron keresi a hazavezető utat és közben felfedezi fel a különös sziget lélegzetelállító tájait. Az Annecy fesztiválon díjat nyert animáció egyszemélyes bravúr: a forgatókönyvet, animációt, vágást, zenét és a hangot is a rendez...
Rendező: Gints Zilbalodis,
Távol (2019)

Projām

Információk

Tartalom:

Sötét szellemalak elől menekülő fiú egy kismadár társaságában, motorkerékpáron keresi a hazavezető utat és közben felfedezi fel a különös sziget lélegzetelállító tájait. Az Annecy fesztiválon díjat nyert animáció egyszemélyes bravúr: a forgatókönyvet, animációt, vágást, zenét és a hangot is a rendező jegyzi.

Forgalmazó:

HBO GO

Megjelenés:

Linkek:

Stáblista

Rendező:

  • Gints Zilbalodis

Író:

Producer:

  • Gints Zilbalodis

Operatőr:

  • Gints Zilbalodis

Vágó:

  • Gints Zilbalodis

Nézd online

A gomb átirányít a film forgalmazására jogosult szolgáltató honlapjára. A film megtekintéséhez szükséges lehet a szolgáltató rendszerébe regisztrálni. A regisztrációnak illetve a film megtekintésének költsége lehet, például havi előfizetési díj vagy egyszeri kölcsönzési díj formájában. A Mozipremierek nem áll üzleti kapcsolatban a szolgáltatóval és a felmerülő díjakból semmilye módon nem részesül.

Hozzászólások