Star Wars: A klónok háborúja (2008)

2008 (Star Wars: The Clone Wars) amerikai animációs családi akció-kaland-fantasy sci-fi

Rövid tartalom

A jó és a rossz küzdelme új fejezethez érkezett. A Sötét oldal egyre több világot hajt az uralma alá, a szeparatisták droidhadserege a Köztársaság létét fenyegeti. Obi-Wan Kenobi és Anakin Skywalker egyesítik erőiket a Köztársaság megmentése érdekében. Anakin és az ifjú padawánja, Ahsoka veszélyes k...
Rendező: Dave Filoni,
Főszereplők: Dee Bradley Baker, Ashley Eckstein, Matt Lanter, James Arnold Taylor,
Star Wars: A klónok háborúja (2008)

Star Wars: The Clone Wars

Információk

Tartalom:

A jó és a rossz küzdelme új fejezethez érkezett. A Sötét oldal egyre több világot hajt az uralma alá, a szeparatisták droidhadserege a Köztársaság létét fenyegeti. Obi-Wan Kenobi és Anakin Skywalker egyesítik erőiket a Köztársaság megmentése érdekében. Anakin és az ifjú padawánja, Ahsoka veszélyes küldetésre indul, szövetségest próbálnak találni a gonosz elleni küzdelemben. Dooku gróf és megbízottjai mindent elkövetnek annak érdekében, hogy megakadályozzák őket céljuk elérésében.

Forgalmazó:

InterCom

Megjelenés:

Linkek:

Stáblista

Rendező:

  • Dave Filoni

Szereplők:

  • Dee Bradley Baker
  • Ashley Eckstein
  • Matt Lanter
  • James Arnold Taylor

Írók:

Nézd online

A gomb átirányít a film forgalmazására jogosult szolgáltató honlapjára. A film megtekintéséhez szükséges lehet a szolgáltató rendszerébe regisztrálni. A regisztrációnak illetve a film megtekintésének költsége lehet, például havi előfizetési díj vagy egyszeri kölcsönzési díj formájában. A Mozipremierek nem áll üzleti kapcsolatban a szolgáltatóval és a felmerülő díjakból semmilye módon nem részesül.

Hozzászólások