Zsarnok. Gyáva. Áldozat. Roy Cohn története Zsarnok. Gyáva. Áldozat. Roy Cohn története (2019)

2019 (Bully. Coward. Victim. The Story of Roy Cohn) amerikai dokumentumfilm

Rövid tartalom

A híres-hírhedt ügyvéd élete, aki beperelte a rendező nagyszüleit, Juliut és Ethel Rosenberget az atomtitok ellopása miatt. A film végigköveti Roy Cohn életét, kezdve, amikor Joseph McCarthy szenátor főtanácsadója volt a késő 50-es években az 1980-as évekig, amikor Reagan elnök kedvence lett, egy fa...
Rendező: Ivy Meeropol,
Főszereplők: Joey Adams, Cindy Adams, Peter Allen, Noreen Bahring,
Zsarnok. Gyáva. Áldozat. Roy Cohn története (2019)

Bully. Coward. Victim. The Story of Roy Cohn

Információk

Tartalom:

A híres-hírhedt ügyvéd élete, aki beperelte a rendező nagyszüleit, Juliut és Ethel Rosenberget az atomtitok ellopása miatt. A film végigköveti Roy Cohn életét, kezdve, amikor Joseph McCarthy szenátor főtanácsadója volt a késő 50-es években az 1980-as évekig, amikor Reagan elnök kedvence lett, egy fanatikus homoszexuális-ellenes aktivista, majd Donald J. Trump politikai mentora, mielőtt 1986-ban AIDS-ben meghalt volna. A dokumentumfilm újonnan előkerült levéltári anyagokat is bemutat.

Forgalmazó:

HBO GO

Megjelenés:

Linkek:

Stáblista

Rendező:

  • Ivy Meeropol

Szereplők:

  • Joey Adams
  • Cindy Adams
  • Peter Allen
  • Noreen Bahring

Nézd online

A gomb átirányít a film forgalmazására jogosult szolgáltató honlapjára. A film megtekintéséhez szükséges lehet a szolgáltató rendszerébe regisztrálni. A regisztrációnak illetve a film megtekintésének költsége lehet, például havi előfizetési díj vagy egyszeri kölcsönzési díj formájában. A Mozipremierek nem áll üzleti kapcsolatban a szolgáltatóval és a felmerülő díjakból semmilye módon nem részesül.

Hozzászólások