Csupasz pisztoly (1988)

1988 (The Naked Gun: From the Files of Police Squad!) amerikai bűnügyi vígjáték

Rövid tartalom

Az őrületes humorú Airplane, Top Secret és Nagy durranás alkotói ezúttal a "Nagyon Különleges Ügyosztály" aktái között bukkantak a kincsek kincsére! A főhős természetesen ismét Frank Drebin, a gránit állkapcsú, sziklakemény zsaru, a magasztos értékek utolsó megvesztegethetetlen védelmezője. Miközben...
Rendező: David Zucker,
Főszereplők: George Kennedy, Ricardo Montalban, Leslie Nielsen, Priscilla Presley,
Csupasz pisztoly (1988)

The Naked Gun: From the Files of Police Squad!

Információk

Tartalom:

Az őrületes humorú Airplane, Top Secret és Nagy durranás alkotói ezúttal a "Nagyon Különleges Ügyosztály" aktái között bukkantak a kincsek kincsére! A főhős természetesen ismét Frank Drebin, a gránit állkapcsú, sziklakemény zsaru, a magasztos értékek utolsó megvesztegethetetlen védelmezője. Miközben vadul igyekszik megakadályozni az angol királynő ellen kifundált merényletet, ádáz bűnözőkkel és kéjsóvár asszonyokkal kell összemérnie a fegyverét. Az ügynek még részese egy szitává lőtt, de amúgy jó színben levő ügynök, egy szőke szexbomba, két baseballcsapat és megszámlálhatatlan fura figura. Igazi ellenfele azonban csak kettő akad: két balkeze, melyek képtelennél képtelenebb helyzetekbe sodorják.

Forgalmazó:

HBO GO

Megjelenés:

Linkek:

Stáblista

Rendező:

  • David Zucker

Szereplők:

  • George Kennedy (Ed)
  • Ricardo Montalban (Vincent Ludwig)
  • Leslie Nielsen (Frank Drebin)
  • Priscilla Presley (Jane Spencer)
  • O.J. Simpson (Nordberg)

Írók:

Operatőr:

  • Robert M. Stevens

Vágó:

  • Michael Jablow

Nézd online

A gomb átirányít a film forgalmazására jogosult szolgáltató honlapjára. A film megtekintéséhez szükséges lehet a szolgáltató rendszerébe regisztrálni. A regisztrációnak illetve a film megtekintésének költsége lehet, például havi előfizetési díj vagy egyszeri kölcsönzési díj formájában. A Mozipremierek nem áll üzleti kapcsolatban a szolgáltatóval és a felmerülő díjakból semmilye módon nem részesül.

Hozzászólások