Riverdance 25. évfordulós gálaelőadás (2020)

2020 (Riverdance 25th Anniversary Show) ír zenés film

Rövid tartalom

25 évvel ezelőtt mindössze hét perc örökre megváltoztatta az ír táncot. Az 1994-es Eurovíziós dalfesztivál szünetében nézők milliói láthatták első alkalommal a Michael Flatley vezetésével színpadra lépő Riverdance produkciót, ami kirobbanóan nagy sikert aratott és világszerte az egekbe repítette a t...
Rendező: Chris Hunt,
Főszereplők: Brandon Asazawa, Ellen Bonner, Belle Brenton, Kieran Bryant,
Riverdance 25. évfordulós gálaelőadás (2020)

Riverdance 25th Anniversary Show

Információk

Tartalom:

25 évvel ezelőtt mindössze hét perc örökre megváltoztatta az ír táncot. Az 1994-es Eurovíziós dalfesztivál szünetében nézők milliói láthatták első alkalommal a Michael Flatley vezetésével színpadra lépő Riverdance produkciót, ami kirobbanóan nagy sikert aratott és világszerte az egekbe repítette a társulat népszerűségét. 25 évvel később, 2020. februárjában egy nagyszabású, kétórás gálaelőadással emlékeztek meg az évfordulóról ugyanott, ahol minden elkezdődött: Dublin legnagyobb arénájában. Bill Whelan zeneszerző újra megidézte azt a Grammy-díjas hangzást, ami védjegyévé vált a ír táncnak, míg Moya Doherty producer és John McColgan rendező innovatív és rendkívül látványos megoldásokkal teljesen megújították, 21. századivá alakították show-t.

A varázslatos előadást teljes hosszában megörökítő mozifilm most az évforduló alkalmából limitált vetítéssorozatban világszerte a mozikba kerül egy-egy estére.

Forgalmazó:

Pannonia Entertainment Ltd.

Megjelenés:

Linkek:

Stáblista

Rendező:

  • Chris Hunt

Szereplők:

  • Brandon Asazawa
  • Ellen Bonner
  • Belle Brenton
  • Kieran Bryant

Producer:

  • Chris Hunt

Vágó:

  • Andrew Findlay
Hozzászólások