Yvonne Orji: Mama, megcsináltam! (2020)

2020 (Yvonne Orji: Momma, I Made It!) amerikai dokumentum-vígjáték

Rövid tartalom

Yvonne Orji nigériai származású amerikai komika-színésznő, aki a nigériai-amerikai nevelését ünnepli az első, az HBO számára készült különleges szórakoztató műsorával. Január elején Yvonne a szülőhazájában, Nigériában tett egy mérföldkő jellegű utazást, melynek során intim és vidám pillantást vet ar...
Főszereplők: Yvonne Orji,
Yvonne Orji: Mama, megcsináltam! (2020)

Yvonne Orji: Momma, I Made It!

Információk

Tartalom:

Yvonne Orji nigériai származású amerikai komika-színésznő, aki a nigériai-amerikai nevelését ünnepli az első, az HBO számára készült különleges szórakoztató műsorával. Január elején Yvonne a szülőhazájában, Nigériában tett egy mérföldkő jellegű utazást, melynek során intim és vidám pillantást vet arra, honnan indult, mit is jelent számára nigériai-amerikainak lenni. Yvonne legismertebb szerepe Molly, az HBO Bizonytalan című sorozatában, de láthattuk a Fekete hölgyek szkeccsshowjában is.

Forgalmazó:

HBO GO

Megjelenés:

Linkek:

Stáblista

Szereplő:

  • Yvonne Orji

Nézd online

A gomb átirányít a film forgalmazására jogosult szolgáltató honlapjára. A film megtekintéséhez szükséges lehet a szolgáltató rendszerébe regisztrálni. A regisztrációnak illetve a film megtekintésének költsége lehet, például havi előfizetési díj vagy egyszeri kölcsönzési díj formájában. A Mozipremierek nem áll üzleti kapcsolatban a szolgáltatóval és a felmerülő díjakból semmilye módon nem részesül.

Hozzászólások