A zongora istene (2019)

2019 (God of the Piano) izraeli dráma

Rövid tartalom

Anat számára a zene jelent mindent. Nagy szívfájdalma, hogy sohasem volt képes elérni az apja zenei színvonalát, így minden reménye a születendő gyermekében van. Legnagyobb tragédiája, hogy a baba süketen születik, Anat azonban szélsőséges módszerekhez folyamodik, csakhogy az álmát ébren tartsa, és ...
Rendező: Itay Tal,
Főszereplők: Ron Bitterman, Andy Levi, Naama Preis, Ze'ev Shimshoni,
A zongora istene (2019)

God of the Piano

Információk

Tartalom:

Anat számára a zene jelent mindent. Nagy szívfájdalma, hogy sohasem volt képes elérni az apja zenei színvonalát, így minden reménye a születendő gyermekében van. Legnagyobb tragédiája, hogy a baba süketen születik, Anat azonban szélsőséges módszerekhez folyamodik, csakhogy az álmát ébren tartsa, és bebizonyítsa, hogy a fia lesz az a zeneszerző, akit az apja mindig is szeretett volna. Amikor viszont a fia felnő, és összetűzésbe kerül a nagyapjával, Anatnak végre ki kell állnia a gyermekéért.

Forgalmazó:

HBO GO

Megjelenés:

Linkek:

Stáblista

Rendező:

  • Itay Tal

Szereplők:

  • Ron Bitterman
  • Andy Levi
  • Naama Preis
  • Ze'ev Shimshoni

Író:

Nézd online

A gomb átirányít a film forgalmazására jogosult szolgáltató honlapjára. A film megtekintéséhez szükséges lehet a szolgáltató rendszerébe regisztrálni. A regisztrációnak illetve a film megtekintésének költsége lehet, például havi előfizetési díj vagy egyszeri kölcsönzési díj formájában. A Mozipremierek nem áll üzleti kapcsolatban a szolgáltatóval és a felmerülő díjakból semmilye módon nem részesül.

Hozzászólások