Plakát
2021. július 15.

Becsúszó szerelem

(12) Bullhorn Lullaby 2021 92 perc
Rendező:
  • Nagy Viktor Oszkár
Főszereplők:
  • Gombó Viola Lotti
  • Ötvös András
  • Stefanovics Angéla
  • Thuróczy Szabolcs
  • Piller Ádám

Gyula, az elkötelezett fociultra és felesége, Mariann gyereket szeretnének. Miután kiderül, hogy a férfi meddő és az örökbefogadás lehetősége is elszáll, Mariann utolsó esélyként megállapodik egy roma lánnyal, Lüszivel, hogy a hamarosan születendő gyermekét magukhoz veszik. A terv mindannyiuk életét fenekestül forgatja fel. Gyulának ettől fogva folyamatosan trükköznie kell, hogy ne bukjon le a rasszista focirajongó barátai előtt, a magánélete pedig további nem várt fordulatokat tartogat számára: Ámor nyilai a legváratlanabb helyről találnak a szívébe, humoros helyzetek és erkölcsi dilemmák sora elé állítva hősünket.

A Becsúszó szerelem Nagy Viktor Oszkár új játékfilmje. Nagy első játékfilmjével, az Apafölddel a nemzetközi kritikusok Gene Moskowitz díját nyerte el a 40. Magyar Filmszemlén. Azt követően számos díjnyertes dokumentumfilmet (Két világ között, Felsőbb parancs, Székely lelemény), valamint a Hivatal című tévéfilmet készítette el.

Hírek

2020. november 5. – Tolódik a Becsúszó szerelem bemutatója

A legfrissebb kormányzati intézkedéseket figyelembe véve és a döntések várható mozis hatásait felmérve, a Becsúszó szerelem forgalmazója, a Vertigo Média és a gyártója, a Campfilm úgy határozott, hogy a film premierjét elhalasztja. A tervek szerint az Ötvös András, Gombó Viola Lotti és Thuróczy Szabolcs főszereplésével forgatott romantikus vígjátékot 2021. első negyedévében láthatja majd a közönség a hazai mozikban.

Bár a november 12-ei országos bemutatóról le kellett mondaniuk az alkotóknak, az előzetesen meghirdetett közönségtalálkozóval összekötött Becsúszó szerelem vetítéseket megtartják a mozikra is vonatkozó, új szabályozás rendelkezéseit betartva. Ezek időpontjairól a Becsúszó szerelem Facebook oldalán lehet tájékozódni.

Forgalmazó: Vertigo Média Kft.
Az oldalon közölt képek és videók forrása és tulajdonosa a forgalmazó: Vertigo Média Kft.; illetve a gyártó(k): Campfilm; az anyagok sajtóban való megjelenítéséhez a gyártó a forgalmazó közvetítésével adott engedélyt a Mozipremierek számára.

Előzetesek (2)


Videók, filmrészletek (6)


Képek (7)

Moziműsor