A halhatatlan gárda A halhatatlan gárda (2020)

2020 (The Old Guard) amerikai akció-fantasy

Rövid tartalom

Az örökkévalóság nehezebb, mint amilyennek látszik. Egy titokzatos képességű zsoldosokból álló titkos, összetartó csapat évszázadok óta védelmezi a halandó világot egy Andy nevű harcos (Charlize Theron) vezetésével. Azonban amikor a csapat elvállal egy sürgős küldetést, és különleges képességeik nap...
Rendező: Gina Prince-Bythewood,
Főszereplők: Chiwetel Ejiofor, Harry Melling, Matthias Schoenaerts, Charlize Theron,
A halhatatlan gárda (2020)

The Old Guard

Információk

Tartalom:

Az örökkévalóság nehezebb, mint amilyennek látszik. Egy titokzatos képességű zsoldosokból álló titkos, összetartó csapat évszázadok óta védelmezi a halandó világot egy Andy nevű harcos (Charlize Theron) vezetésével. Azonban amikor a csapat elvállal egy sürgős küldetést, és különleges képességeik napvilágra kerülnek, Andy és az újonc Nile (Kiki Layne) feladata lesz kiiktatni azokat, akik mindenáron le akarják másolni a képességeiket, hogy jó pénzért eladhassák azokat.

A Greg Rucka elismert képregénye alapján és Gina Prince-Bythewood (NEM ADOK KOSARAT, A REFLEKTORFÉNYEN TÚL) rendezésében készült A HALHATATLAN GÁRDA egy kemény, életszerű és akciódús történet, amely bemutatja, hogy az örökkévalóság nehezebb, mint amilyennek látszik.

Forgalmazó:

Netflix

Megjelenés:

Linkek:

Stáblista

Rendező:

  • Gina Prince-Bythewood

Szereplők:

  • Chiwetel Ejiofor
  • Harry Melling
  • Matthias Schoenaerts
  • Charlize Theron

Írók:

Hozzászólások