Kétségbeesettek Kétségbeesettek (2020)

2020 (Desperados) amerikai romantikus vígjáték

Rövid tartalom

Egy kétségbeesett fiatal nő (Nasim Pedrad) és két barátnője (Anna Camp és Sarah Burns) Mexikóba repülnek, hogy megsemmisítsenek egy nyomdafestéket nem tűrő e-mailt, amelyet az új barátjának küldött. Mexikóban összefutnak a nő korábbi pasijával (Lamorne Morris), aki belekeveredik a kalamajkába. A fil...
Rendező: LP,
Főszereplők: Robbie Amell, Anna Camp, Heather Graham, Nasim Pedrad,
Kétségbeesettek (2020)

Desperados

Információk

Tartalom:

Egy kétségbeesett fiatal nő (Nasim Pedrad) és két barátnője (Anna Camp és Sarah Burns) Mexikóba repülnek, hogy megsemmisítsenek egy nyomdafestéket nem tűrő e-mailt, amelyet az új barátjának küldött. Mexikóban összefutnak a nő korábbi pasijával (Lamorne Morris), aki belekeveredik a kalamajkába. A filmben feltűnik még Robbie Amell és Heather Graham.

Forgalmazó:

Netflix

Megjelenés:

Linkek:

Stáblista

Rendező:

  • LP

Szereplők:

  • Robbie Amell
  • Anna Camp
  • Heather Graham
  • Nasim Pedrad

Író:

Nézd online

A gomb átirányít a film forgalmazására jogosult szolgáltató honlapjára. A film megtekintéséhez szükséges lehet a szolgáltató rendszerébe regisztrálni. A regisztrációnak illetve a film megtekintésének költsége lehet, például havi előfizetési díj vagy egyszeri kölcsönzési díj formájában. A Mozipremierek nem áll üzleti kapcsolatban a szolgáltatóval és a felmerülő díjakból semmilye módon nem részesül.

Hozzászólások