A kilátás innen fentről (2017)

2017 (The View from Up Here) amerikai rövid dráma

Rövid tartalom

Napjainkban, valahol az Egyesült Államokban játszódik a történet. Claire és Lila szomszédok. Az egyik fehér asszony, a másik nem. Mindketten ugyanabban az épületben laknak, minden nap találkoznak egymással, azonban még egymás nevét is alig ismerik. Mindez így megy egészen addig, amikor egy napon Cla...
Rendező: Marco Calvani,
Főszereplők: Leïla Bekhti, Melissa Leo,
A kilátás innen fentről (2017)

The View from Up Here

Információk

Tartalom:

Napjainkban, valahol az Egyesült Államokban játszódik a történet. Claire és Lila szomszédok. Az egyik fehér asszony, a másik nem. Mindketten ugyanabban az épületben laknak, minden nap találkoznak egymással, azonban még egymás nevét is alig ismerik. Mindez így megy egészen addig, amikor egy napon Claire elhatározza, hogy meglátogatja Lilát és megkéri valamire, ami minden bizonnyal veszélybe sodorja majd a békés együttélésüket.

Forgalmazó:

HBO GO

Megjelenés:

Linkek:

Stáblista

Rendező:

  • Marco Calvani

Szereplők:

  • Leïla Bekhti
  • Melissa Leo

Író:

Nézd online

A gomb átirányít a film forgalmazására jogosult szolgáltató honlapjára. A film megtekintéséhez szükséges lehet a szolgáltató rendszerébe regisztrálni. A regisztrációnak illetve a film megtekintésének költsége lehet, például havi előfizetési díj vagy egyszeri kölcsönzési díj formájában. A Mozipremierek nem áll üzleti kapcsolatban a szolgáltatóval és a felmerülő díjakból semmilye módon nem részesül.

Mozi műsor

A kormány vészhelyzeti rendelkezései értelmében minden mozi visszavonásig zárva tart.

A jelenlegi helyzetben különösen fontos, hogy mindent megtegyünk egészségünk megőrzése érdekében, hogy az ellátórendszer működőképes maradhasson.

  • Ha teheted, maradj otthon!
  • Kerüld a zsúfolt, zárt helyeket!
  • Moss gyakran kezet!

Nem kell viszont lemondanunk a filmekről. A Mozipremiereken továbbra is megtalálod a legfrissebb saját gyártású Netflix bemutatókat, illetve az HBO GO, TVGO valamit a Vimeo On Demand kínálatában megjelenő filmeket is.

A filmek adatlapján keresd a Nézd online résznél, hogy hol érhető el a film hivatalosan az interneten.

Hozzászólások