Remegés (2018)

2018 (Drzenia) lengyel rövid dráma

Rövid tartalom

Képzeld el, hogy egy hatalmas erdőben vagy, ami sötét, csendes és üres. Nem tudod, hogy miért vagy ott. Váratlanul felhangzik egy üvöltés. Félelem és reszketés járja át a testedet. Érzed, sőt, tudod, hogy nem kellene ott lenned. Hamarosan észreveszel egy farkast, majd egy másikat és egy harmadikat. ...
Rendező: Dawid Bodzak,
Főszereplők: Natan Berkowicz, Tomasz Haladaj, Wiktor Korneluk, Henryk Marucha,
Remegés (2018)

Drzenia

Információk

Tartalom:

Képzeld el, hogy egy hatalmas erdőben vagy, ami sötét, csendes és üres. Nem tudod, hogy miért vagy ott. Váratlanul felhangzik egy üvöltés. Félelem és reszketés járja át a testedet. Érzed, sőt, tudod, hogy nem kellene ott lenned. Hamarosan észreveszel egy farkast, majd egy másikat és egy harmadikat. A ragadozók egyre közelebb és közelebb jönnek, végül teljesen körbe vesznek. Mit tennél vajon ebben a helyzetben?

Forgalmazó:

HBO GO

Megjelenés:

Linkek:

Stáblista

Rendező:

  • Dawid Bodzak

Szereplők:

  • Natan Berkowicz
  • Tomasz Haladaj
  • Wiktor Korneluk
  • Henryk Marucha

Író:

Vágó:

  • Kamil Grzybowski

Nézd online

A gomb átirányít a film forgalmazására jogosult szolgáltató honlapjára. A film megtekintéséhez szükséges lehet a szolgáltató rendszerébe regisztrálni. A regisztrációnak illetve a film megtekintésének költsége lehet, például havi előfizetési díj vagy egyszeri kölcsönzési díj formájában. A Mozipremierek nem áll üzleti kapcsolatban a szolgáltatóval és a felmerülő díjakból semmilye módon nem részesül.

Hozzászólások