Emlékezetkiesés (2014)

2014 (Přechodné vědomí) cseh rövid film

Rövid tartalom

Súlyos traumán megy keresztül egy lány, aki szexuális erőszak áldozata lett. Az egyetlen lehetőség, hogy túltegye magát a nyomasztó érzésen, és az élete visszazökkenjen a régi, normális kerékvágásba, ha minden eseményt, információt törölnek az emlékezetéből. Amikor azonban az áldozat és az elkövető ...
Rendező: Robert Hloz,
Főszereplők: Ladislav Hampl, Hana Kusnjerová, Jan Novotný, Vladimír Skultéty,
Emlékezetkiesés (2014)

Přechodné vědomí

Információk

Tartalom:

Súlyos traumán megy keresztül egy lány, aki szexuális erőszak áldozata lett. Az egyetlen lehetőség, hogy túltegye magát a nyomasztó érzésen, és az élete visszazökkenjen a régi, normális kerékvágásba, ha minden eseményt, információt törölnek az emlékezetéből. Amikor azonban az áldozat és az elkövető újra találkozik egymással, már csak egyikük emlékszik vissza a múltra.

Forgalmazó:

HBO GO

Megjelenés:

Linkek:

Stáblista

Rendező:

  • Robert Hloz

Szereplők:

  • Ladislav Hampl
  • Hana Kusnjerová
  • Jan Novotný
  • Vladimír Skultéty

Író:

Nézd online

A gomb átirányít a film forgalmazására jogosult szolgáltató honlapjára. A film megtekintéséhez szükséges lehet a szolgáltató rendszerébe regisztrálni. A regisztrációnak illetve a film megtekintésének költsége lehet, például havi előfizetési díj vagy egyszeri kölcsönzési díj formájában. A Mozipremierek nem áll üzleti kapcsolatban a szolgáltatóval és a felmerülő díjakból semmilye módon nem részesül.

Hozzászólások