A varangy éneke (2016)

2016 (Ein Krötenlied) német animációs rövid film

Rövid tartalom

A stresszes ember pszichiáterhez fordul segítségért, hogy megoldja a problémáját, mivel sajátos fizikai tünetek alakultak ki nála, egy varangy képében a fején cipeli a gyermekkorát. Az orvos először megpróbálja hipnotizálni, hogy elfelejtse a gyermekkorát (a békát). A sikertelen kísérletet követően ...
Rendező: Kariem Saleh,
Főszereplők: Benjamin Hille, Andreas Mannkopff,
A varangy éneke (2016)

Ein Krötenlied

Információk

Tartalom:

A stresszes ember pszichiáterhez fordul segítségért, hogy megoldja a problémáját, mivel sajátos fizikai tünetek alakultak ki nála, egy varangy képében a fején cipeli a gyermekkorát. Az orvos először megpróbálja hipnotizálni, hogy elfelejtse a gyermekkorát (a békát). A sikertelen kísérletet követően az orvos már csak egyetlen lehetőséget lát a gyógyulásra, a műtétet. Egy nap azonban a beteg olyan dolgokkal szembesül, amelyeket szinte elfelejtett. Mindez megváltoztatja a varangyról alkotott véleményét.

Forgalmazó:

HBO GO

Megjelenés:

Linkek:

Stáblista

Rendező:

  • Kariem Saleh

Szereplők:

  • Benjamin Hille
  • Andreas Mannkopff

Író:

Nézd online

A gomb átirányít a film forgalmazására jogosult szolgáltató honlapjára. A film megtekintéséhez szükséges lehet a szolgáltató rendszerébe regisztrálni. A regisztrációnak illetve a film megtekintésének költsége lehet, például havi előfizetési díj vagy egyszeri kölcsönzési díj formájában. A Mozipremierek nem áll üzleti kapcsolatban a szolgáltatóval és a felmerülő díjakból semmilye módon nem részesül.

Hozzászólások