A varangy éneke (2016)

2016 (Ein Krötenlied) német animációs rövid film

Rövid tartalom

A stresszes ember pszichiáterhez fordul segítségért, hogy megoldja a problémáját, mivel sajátos fizikai tünetek alakultak ki nála, egy varangy képében a fején cipeli a gyermekkorát. Az orvos először megpróbálja hipnotizálni, hogy elfelejtse a gyermekkorát (a békát). A sikertelen kísérletet követően ...
A varangy éneke (2016)

Ein Krötenlied

Információk

Tartalom:

A stresszes ember pszichiáterhez fordul segítségért, hogy megoldja a problémáját, mivel sajátos fizikai tünetek alakultak ki nála, egy varangy képében a fején cipeli a gyermekkorát. Az orvos először megpróbálja hipnotizálni, hogy elfelejtse a gyermekkorát (a békát). A sikertelen kísérletet követően az orvos már csak egyetlen lehetőséget lát a gyógyulásra, a műtétet. Egy nap azonban a beteg olyan dolgokkal szembesül, amelyeket szinte elfelejtett. Mindez megváltoztatja a varangyról alkotott véleményét.

Forgalmazó:

HBO GO

Megjelenés:

Linkek:

Stáblista

Nézd online

A gomb átirányít a film forgalmazására jogosult szolgáltató honlapjára. A film megtekintéséhez szükséges lehet a szolgáltató rendszerébe regisztrálni. A regisztrációnak illetve a film megtekintésének költsége lehet, például havi előfizetési díj vagy egyszeri kölcsönzési díj formájában. A Mozipremierek nem áll üzleti kapcsolatban a szolgáltatóval és a felmerülő díjakból semmilye módon nem részesül.

Mozi műsor

A kormány vészhelyzeti rendelkezései értelmében minden mozi visszavonásig zárva tart.

A jelenlegi helyzetben különösen fontos, hogy mindent megtegyünk egészségünk megőrzése érdekében, hogy az ellátórendszer működőképes maradhasson.

  • Ha teheted, maradj otthon!
  • Kerüld a zsúfolt, zárt helyeket!
  • Moss gyakran kezet!

Nem kell viszont lemondanunk a filmekről. A Mozipremiereken továbbra is megtalálod a legfrissebb saját gyártású Netflix bemutatókat, illetve az HBO GO, TVGO valamit a Vimeo On Demand kínálatában megjelenő filmeket is.

A filmek adatlapján keresd a Nézd online résznél, hogy hol érhető el a film hivatalosan az interneten.

Hozzászólások