Hóból víz (2018)

2018 (Snijeg za Vodu) brit-bosnyák rövid dráma

Rövid tartalom

A boszniai háború egyik legdrámaibb és legvéresebb időszaka Szarajevó ostroma volt. A szerb csapatok 1992-től kezdve három és fél éven keresztül ostromolták a bekerített, főként bosnyákok lakta várost, a harcokban több mint 19 ezer ember vesztette életét. 1994-ben egy apa megkéri a két kisgyermekét,...
Rendező: Christopher Villiers,
Főszereplők: Izudin Bajrovic, Davor Golubovic, Elza Gradascevic, Sasa Krmpotic,
Hóból víz (2018)

Snijeg za Vodu

Információk

Tartalom:

A boszniai háború egyik legdrámaibb és legvéresebb időszaka Szarajevó ostroma volt. A szerb csapatok 1992-től kezdve három és fél éven keresztül ostromolták a bekerített, főként bosnyákok lakta várost, a harcokban több mint 19 ezer ember vesztette életét. 1994-ben egy apa megkéri a két kisgyermekét, hogy gyűjtsék össze a havat egy kádban, és amikor megolvad, akkor vizük lesz belőle. A gyerekek a mesterlövészek golyói és az aknavetők gránátjai között próbálják teljesíteni apjuk kívánságát.

Forgalmazó:

HBO GO

Megjelenés:

Linkek:

Stáblista

Rendező:

  • Christopher Villiers

Szereplők:

  • Izudin Bajrovic
  • Davor Golubovic
  • Elza Gradascevic
  • Sasa Krmpotic

Író:

Nézd online

A gomb átirányít a film forgalmazására jogosult szolgáltató honlapjára. A film megtekintéséhez szükséges lehet a szolgáltató rendszerébe regisztrálni. A regisztrációnak illetve a film megtekintésének költsége lehet, például havi előfizetési díj vagy egyszeri kölcsönzési díj formájában. A Mozipremierek nem áll üzleti kapcsolatban a szolgáltatóval és a felmerülő díjakból semmilye módon nem részesül.

Hozzászólások