Bébi, a tiéd vagyok (2017)

2017 (Baby I'm Yours) amerikai rövid sci-fi

Rövid tartalom

A jövőben – ahogy azt az 1950-es években elképzelték – az emberek békés és nyugodt külvárosokban élnek, és repülő autókkal közlekednek. Nathan, aki rajong a képregényekért, látszólag boldog, gondtalan életet él ebben a világban az anyjával. Egyik nap egy rejtélyes szerelő jár náluk, és később Nathan...
Bébi, a tiéd vagyok (2017)

Baby I'm Yours

Információk

Tartalom:

A jövőben – ahogy azt az 1950-es években elképzelték – az emberek békés és nyugodt külvárosokban élnek, és repülő autókkal közlekednek. Nathan, aki rajong a képregényekért, látszólag boldog, gondtalan életet él ebben a világban az anyjával. Egyik nap egy rejtélyes szerelő jár náluk, és később Nathan arra figyel fel, hogy az anyja egyre különösebb módon kezd viselkedni. Hamarosan minden, amit Nathan eddig gondolt és tudott a családjáról, a feje tetejére áll.

Forgalmazó:

HBO GO

Megjelenés:

Linkek:

Stáblista

Nézd online

A gomb átirányít a film forgalmazására jogosult szolgáltató honlapjára. A film megtekintéséhez szükséges lehet a szolgáltató rendszerébe regisztrálni. A regisztrációnak illetve a film megtekintésének költsége lehet, például havi előfizetési díj vagy egyszeri kölcsönzési díj formájában. A Mozipremierek nem áll üzleti kapcsolatban a szolgáltatóval és a felmerülő díjakból semmilye módon nem részesül.

Mozi műsor

A kormány vészhelyzeti rendelkezései értelmében minden mozi visszavonásig zárva tart.

A jelenlegi helyzetben különösen fontos, hogy mindent megtegyünk egészségünk megőrzése érdekében, hogy az ellátórendszer működőképes maradhasson.

  • Ha teheted, maradj otthon!
  • Kerüld a zsúfolt, zárt helyeket!
  • Moss gyakran kezet!

Nem kell viszont lemondanunk a filmekről. A Mozipremiereken továbbra is megtalálod a legfrissebb saját gyártású Netflix bemutatókat, illetve az HBO GO, TVGO valamit a Vimeo On Demand kínálatában megjelenő filmeket is.

A filmek adatlapján keresd a Nézd online résznél, hogy hol érhető el a film hivatalosan az interneten.

Hozzászólások