Célpont (2019)

2019 (Maalitaulu) finn rövid vígjáték

Rövid tartalom

Arto a feleségére és gyerekére vár az autójában. Ahogy visszatérnek az üzletből, elmondják neki, hogy útközben találkoztak egy ismeretlen férfival, aki zaklatni kezdte őket. Ahelyett, hogy esetleg hivatalos útra terelné az ügyet, Arto elhatározza, hogy a saját kezébe veszi a törvényt. Úgy dönt, hogy...
Rendező: Antti Heikki Pesonen,
Főszereplők: Iida-Maria Heinonen, Samuli Niittymäki, Max Ovaska, Antti Peltola,
Célpont (2019)

Maalitaulu

Információk

Tartalom:

Arto a feleségére és gyerekére vár az autójában. Ahogy visszatérnek az üzletből, elmondják neki, hogy útközben találkoztak egy ismeretlen férfival, aki zaklatni kezdte őket. Ahelyett, hogy esetleg hivatalos útra terelné az ügyet, Arto elhatározza, hogy a saját kezébe veszi a törvényt. Úgy dönt, hogy sajátos módon fogja megszégyeníteni a férfit. Készít róla egy videófelvételt, és közzéteszi azt a közösségi médiában.

Forgalmazó:

HBO GO

Megjelenés:

Linkek:

Stáblista

Rendező:

  • Antti Heikki Pesonen

Szereplők:

  • Iida-Maria Heinonen
  • Samuli Niittymäki
  • Max Ovaska
  • Antti Peltola

Író:

Nézd online

A gomb átirányít a film forgalmazására jogosult szolgáltató honlapjára. A film megtekintéséhez szükséges lehet a szolgáltató rendszerébe regisztrálni. A regisztrációnak illetve a film megtekintésének költsége lehet, például havi előfizetési díj vagy egyszeri kölcsönzési díj formájában. A Mozipremierek nem áll üzleti kapcsolatban a szolgáltatóval és a felmerülő díjakból semmilye módon nem részesül.

Hozzászólások