A légionárius (2017)

2017 (Il legionario) olasz rövid akció-dráma

Rövid tartalom

Daniel afrikai szülők gyereke, aki Olaszországban, Rómában született. A férfi rendőrként dolgozik az állami rendőrkapitányságon. Egyik nap azzal szembesül, hogy a parancs szerint az egységének meg kell tisztítania az épületet, ahol történetesen Daniel anyja és testvére lakik. A család iránti szerete...
Rendező: Hleb Papou,
Főszereplők: Francesco Acquaroli, Germano Gentile, Horaldo Federico Lima Rouge,
A légionárius (2017)

Il legionario

Információk

Tartalom:

Daniel afrikai szülők gyereke, aki Olaszországban, Rómában született. A férfi rendőrként dolgozik az állami rendőrkapitányságon. Egyik nap azzal szembesül, hogy a parancs szerint az egységének meg kell tisztítania az épületet, ahol történetesen Daniel anyja és testvére lakik. A család iránti szeretete, valamint a rendőrséghez fűződő lojalitása között őrlődve Danielnek súlyos döntést kell hoznia, és azután a végsőkig kitartani amellett.

Forgalmazó:

HBO GO

Megjelenés:

Linkek:

Stáblista

Rendező:

  • Hleb Papou

Szereplők:

  • Francesco Acquaroli
  • Germano Gentile
  • Horaldo Federico Lima Rouge

Írók:

Zeneszerző:

  • Boris Riccardo D'Agostino

Operatőr:

  • Félix Burnier

Nézd online

A gomb átirányít a film forgalmazására jogosult szolgáltató honlapjára. A film megtekintéséhez szükséges lehet a szolgáltató rendszerébe regisztrálni. A regisztrációnak illetve a film megtekintésének költsége lehet, például havi előfizetési díj vagy egyszeri kölcsönzési díj formájában. A Mozipremierek nem áll üzleti kapcsolatban a szolgáltatóval és a felmerülő díjakból semmilye módon nem részesül.

Mozi műsor

A kormány vészhelyzeti rendelkezései értelmében minden mozi visszavonásig zárva tart.

A jelenlegi helyzetben különösen fontos, hogy mindent megtegyünk egészségünk megőrzése érdekében, hogy az ellátórendszer működőképes maradhasson.

  • Ha teheted, maradj otthon!
  • Kerüld a zsúfolt, zárt helyeket!
  • Moss gyakran kezet!

Nem kell viszont lemondanunk a filmekről. A Mozipremiereken továbbra is megtalálod a legfrissebb saját gyártású Netflix bemutatókat, illetve az HBO GO, TVGO valamit a Vimeo On Demand kínálatában megjelenő filmeket is.

A filmek adatlapján keresd a Nézd online résznél, hogy hol érhető el a film hivatalosan az interneten.

Hozzászólások