A szerelmes levél (2017)

2017 (מכתב אהבה למ"מ שלי (The Love Letter)) izraeli rövid romantikus dráma

Rövid tartalom

Noa egy újonc női parancsnok az izraeli hadseregben. Meglepődik, amikor egyik nap egy szerelmes levelet talál, melyet az egyik női katonája írt neki. Miközben azon tanakodik, hogy a levél csupán tréfa vagy sem, Noának választania kell a biztonságos, visszafogott világa és az érzelmei késztetése közö...
Rendező: Atara Frish,
Főszereplők: Shir Abramov, Gili Beit-Halahmi, Ravit Dor,
A szerelmes levél (2017)

מכתב אהבה למ"מ שלי (The Love Letter)

Információk

Tartalom:

Noa egy újonc női parancsnok az izraeli hadseregben. Meglepődik, amikor egyik nap egy szerelmes levelet talál, melyet az egyik női katonája írt neki. Miközben azon tanakodik, hogy a levél csupán tréfa vagy sem, Noának választania kell a biztonságos, visszafogott világa és az érzelmei késztetése között – legalábbis egy pillanatra –, hogy szeressék.

Forgalmazó:

HBO GO

Megjelenés:

Linkek:

Stáblista

Rendező:

  • Atara Frish

Szereplők:

  • Shir Abramov
  • Gili Beit-Halahmi
  • Ravit Dor

Nézd online

A gomb átirányít a film forgalmazására jogosult szolgáltató honlapjára. A film megtekintéséhez szükséges lehet a szolgáltató rendszerébe regisztrálni. A regisztrációnak illetve a film megtekintésének költsége lehet, például havi előfizetési díj vagy egyszeri kölcsönzési díj formájában. A Mozipremierek nem áll üzleti kapcsolatban a szolgáltatóval és a felmerülő díjakból semmilye módon nem részesül.

Mozi műsor

A kormány vészhelyzeti rendelkezései értelmében minden mozi visszavonásig zárva tart.

A jelenlegi helyzetben különösen fontos, hogy mindent megtegyünk egészségünk megőrzése érdekében, hogy az ellátórendszer működőképes maradhasson.

  • Ha teheted, maradj otthon!
  • Kerüld a zsúfolt, zárt helyeket!
  • Moss gyakran kezet!

Nem kell viszont lemondanunk a filmekről. A Mozipremiereken továbbra is megtalálod a legfrissebb saját gyártású Netflix bemutatókat, illetve az HBO GO, TVGO valamit a Vimeo On Demand kínálatában megjelenő filmeket is.

A filmek adatlapján keresd a Nézd online résznél, hogy hol érhető el a film hivatalosan az interneten.

Hozzászólások