Dr. Stein hihetetlen masinája (2018)

2018 (The Incredible Wardrobegadget Of Dr. Stein) cseh animációs rövid film

Rövid tartalom

Amikor Stein professzor legjobb barátja meghal az utolsó kísérlete során, a gyászoló tudós mindent kész megtenni annak érdekében, hogy visszahozza a kutyáját. Egy fantasztikus keltetőgépet épít, azonban valami hiba csúszik a számításába. Ahelyett, hogy egy édes kiskutya jönne ki belőle, egy rettenet...
Rendező: Gabriela Plačková,
Dr. Stein hihetetlen masinája (2018)

The Incredible Wardrobegadget Of Dr. Stein

Információk

Tartalom:

Amikor Stein professzor legjobb barátja meghal az utolsó kísérlete során, a gyászoló tudós mindent kész megtenni annak érdekében, hogy visszahozza a kutyáját. Egy fantasztikus keltetőgépet épít, azonban valami hiba csúszik a számításába. Ahelyett, hogy egy édes kiskutya jönne ki belőle, egy rettenetes szörny lát napvilágot. Vajon hogyan képes bebizonyítani a szörny, hogy a látszat ellenére nem kell félni tőle, mert a kutyus jó szíve dobog benne?

Forgalmazó:

HBO GO

Megjelenés:

Linkek:

Stáblista

Rendező:

  • Gabriela Plačková

Nézd online

A gomb átirányít a film forgalmazására jogosult szolgáltató honlapjára. A film megtekintéséhez szükséges lehet a szolgáltató rendszerébe regisztrálni. A regisztrációnak illetve a film megtekintésének költsége lehet, például havi előfizetési díj vagy egyszeri kölcsönzési díj formájában. A Mozipremierek nem áll üzleti kapcsolatban a szolgáltatóval és a felmerülő díjakból semmilye módon nem részesül.

Mozi műsor

A kormány vészhelyzeti rendelkezései értelmében minden mozi visszavonásig zárva tart.

A jelenlegi helyzetben különösen fontos, hogy mindent megtegyünk egészségünk megőrzése érdekében, hogy az ellátórendszer működőképes maradhasson.

  • Ha teheted, maradj otthon!
  • Kerüld a zsúfolt, zárt helyeket!
  • Moss gyakran kezet!

Nem kell viszont lemondanunk a filmekről. A Mozipremiereken továbbra is megtalálod a legfrissebb saját gyártású Netflix bemutatókat, illetve az HBO GO, TVGO valamit a Vimeo On Demand kínálatában megjelenő filmeket is.

A filmek adatlapján keresd a Nézd online résznél, hogy hol érhető el a film hivatalosan az interneten.

Hozzászólások