Artem Silendi (2018)

2018 (Artem silendi) francia rövid vígjáték

Rövid tartalom

A párbeszédek nélküli történet egy kolostorban játszódik, ahol hét apáca türelmesen várja a vacsorát az étkezőasztal mellett. Végül kiderül, hogy halat kapnak vacsorára. Miután az idősebbek kiszolgálják magukat, a két utolsó apácának két hal marad: egy szép nagy és egy kisebb darab. Az alázat megaka...
Rendező: Frank Ychou,
Főszereplők: Barbara Bolotner, Emmanuelle Bougerol, Catherine Hosmalin, Marie-Hélène Lentini,
Artem Silendi (2018)

Artem silendi

Információk

Tartalom:

A párbeszédek nélküli történet egy kolostorban játszódik, ahol hét apáca türelmesen várja a vacsorát az étkezőasztal mellett. Végül kiderül, hogy halat kapnak vacsorára. Miután az idősebbek kiszolgálják magukat, a két utolsó apácának két hal marad: egy szép nagy és egy kisebb darab. Az alázat megakadályozza, hogy a két nővér a nagyobb halat válassza, mindaddig, míg az egyik mégis meg nem teszi ezt a lépést. Az utolsó apáca azonban, akinek a kis hal maradt, sajátos módon vág vissza.

Forgalmazó:

HBO GO

Megjelenés:

Linkek:

Stáblista

Rendező:

  • Frank Ychou

Szereplők:

  • Barbara Bolotner
  • Emmanuelle Bougerol
  • Catherine Hosmalin
  • Marie-Hélène Lentini

Írók:

Nézd online

A gomb átirányít a film forgalmazására jogosult szolgáltató honlapjára. A film megtekintéséhez szükséges lehet a szolgáltató rendszerébe regisztrálni. A regisztrációnak illetve a film megtekintésének költsége lehet, például havi előfizetési díj vagy egyszeri kölcsönzési díj formájában. A Mozipremierek nem áll üzleti kapcsolatban a szolgáltatóval és a felmerülő díjakból semmilye módon nem részesül.

Hozzászólások