Zenedoboz (2018)

2018 (Hrací skříňka) cseh animációs rövid film

Rövid tartalom

Egy titokzatos zenedoboz mindig ugyanazt a dallamot játssza, különböző variációkban. Elszigetelten és a félelem légkörében azt hihetjük, hogy más dallam nem is létezik, mert a folyamatos fájdalom tolerálható. A hamis hangok azonban hamarosan felébresztik egy jobb sors és a szabadság reményét, azt az...
Rendező: Veronika Pasterná Szemlová,
Zenedoboz (2018)

Hrací skříňka

Információk

Tartalom:

Egy titokzatos zenedoboz mindig ugyanazt a dallamot játssza, különböző variációkban. Elszigetelten és a félelem légkörében azt hihetjük, hogy más dallam nem is létezik, mert a folyamatos fájdalom tolerálható. A hamis hangok azonban hamarosan felébresztik egy jobb sors és a szabadság reményét, azt azonban senki sem tudja, hogy vajon milyen árat kell fizetni azért.

Forgalmazó:

HBO GO

Megjelenés:

Linkek:

Stáblista

Rendező:

  • Veronika Pasterná Szemlová

Nézd online

A gomb átirányít a film forgalmazására jogosult szolgáltató honlapjára. A film megtekintéséhez szükséges lehet a szolgáltató rendszerébe regisztrálni. A regisztrációnak illetve a film megtekintésének költsége lehet, például havi előfizetési díj vagy egyszeri kölcsönzési díj formájában. A Mozipremierek nem áll üzleti kapcsolatban a szolgáltatóval és a felmerülő díjakból semmilye módon nem részesül.

Hozzászólások