Zenedoboz (2018)

2018 (Hrací skříňka) cseh animációs rövid film

Rövid tartalom

Egy titokzatos zenedoboz mindig ugyanazt a dallamot játssza, különböző variációkban. Elszigetelten és a félelem légkörében azt hihetjük, hogy más dallam nem is létezik, mert a folyamatos fájdalom tolerálható. A hamis hangok azonban hamarosan felébresztik egy jobb sors és a szabadság reményét, azt az...
Rendező: Veronika Pasterná Szemlová,
Zenedoboz (2018)

Hrací skříňka

Információk

Tartalom:

Egy titokzatos zenedoboz mindig ugyanazt a dallamot játssza, különböző variációkban. Elszigetelten és a félelem légkörében azt hihetjük, hogy más dallam nem is létezik, mert a folyamatos fájdalom tolerálható. A hamis hangok azonban hamarosan felébresztik egy jobb sors és a szabadság reményét, azt azonban senki sem tudja, hogy vajon milyen árat kell fizetni azért.

Forgalmazó:

HBO GO

Megjelenés:

Linkek:

Stáblista

Rendező:

  • Veronika Pasterná Szemlová

Nézd online

A gomb átirányít a film forgalmazására jogosult szolgáltató honlapjára. A film megtekintéséhez szükséges lehet a szolgáltató rendszerébe regisztrálni. A regisztrációnak illetve a film megtekintésének költsége lehet, például havi előfizetési díj vagy egyszeri kölcsönzési díj formájában. A Mozipremierek nem áll üzleti kapcsolatban a szolgáltatóval és a felmerülő díjakból semmilye módon nem részesül.

Mozi műsor

A kormány vészhelyzeti rendelkezései értelmében minden mozi visszavonásig zárva tart.

A jelenlegi helyzetben különösen fontos, hogy mindent megtegyünk egészségünk megőrzése érdekében, hogy az ellátórendszer működőképes maradhasson.

  • Ha teheted, maradj otthon!
  • Kerüld a zsúfolt, zárt helyeket!
  • Moss gyakran kezet!

Nem kell viszont lemondanunk a filmekről. A Mozipremiereken továbbra is megtalálod a legfrissebb saját gyártású Netflix bemutatókat, illetve az HBO GO, TVGO valamit a Vimeo On Demand kínálatában megjelenő filmeket is.

A filmek adatlapján keresd a Nézd online résznél, hogy hol érhető el a film hivatalosan az interneten.

Hozzászólások