Utolsó hívás (2018)

2018 (Last Call) magyar rövid dráma

Rövid tartalom

Kárpáti Anikó 61 éves nő, és az utolsó napját tölti Budapesten. Az asszony hamarosan elhagyja Magyarországot, és a jobb élet reményében a lánya családjával együtt az Egyesült Királyságba költözik. Ehhez azonban rendeznie kell néhány dolgot, ami még Magyarországhoz köti. Anikó keresztül-kasul rohan a...
Rendező: Kis Hajni,
Főszereplők: Zsurzs Kati,
Utolsó hívás (2018)

Last Call

Információk

Tartalom:

Kárpáti Anikó 61 éves nő, és az utolsó napját tölti Budapesten. Az asszony hamarosan elhagyja Magyarországot, és a jobb élet reményében a lánya családjával együtt az Egyesült Királyságba költözik. Ehhez azonban rendeznie kell néhány dolgot, ami még Magyarországhoz köti. Anikó keresztül-kasul rohan a városon, hogy azután ennek az őrült napnak a végén szembenézzen azzal, ami előtte áll, és azokkal a dolgokkal, amelyeket – talán örökre – a háta mögött hagy.

Forgalmazó:

HBO GO

Megjelenés:

Linkek:

Stáblista

Rendező:

  • Kis Hajni

Szereplő:

  • Zsurzs Kati (Kárpáti Anikó)

Írók:

Producerek:

  • Garami Gábor
  • Bosnyák Miklós

Operatőr:

  • Nyoszoli Ákos

Vágó:

  • Gorácz Vanda

Nézd online

A gomb átirányít a film forgalmazására jogosult szolgáltató honlapjára. A film megtekintéséhez szükséges lehet a szolgáltató rendszerébe regisztrálni. A regisztrációnak illetve a film megtekintésének költsége lehet, például havi előfizetési díj vagy egyszeri kölcsönzési díj formájában. A Mozipremierek nem áll üzleti kapcsolatban a szolgáltatóval és a felmerülő díjakból semmilye módon nem részesül.

Mozi műsor

A kormány vészhelyzeti rendelkezései értelmében minden mozi visszavonásig zárva tart.

A jelenlegi helyzetben különösen fontos, hogy mindent megtegyünk egészségünk megőrzése érdekében, hogy az ellátórendszer működőképes maradhasson.

  • Ha teheted, maradj otthon!
  • Kerüld a zsúfolt, zárt helyeket!
  • Moss gyakran kezet!

Nem kell viszont lemondanunk a filmekről. A Mozipremiereken továbbra is megtalálod a legfrissebb saját gyártású Netflix bemutatókat, illetve az HBO GO, TVGO valamit a Vimeo On Demand kínálatában megjelenő filmeket is.

A filmek adatlapján keresd a Nézd online résznél, hogy hol érhető el a film hivatalosan az interneten.

Hozzászólások