Aprónép kalandjai (2018)

2018 (Minuscule - Les mandibules du bout du monde) francia--kínai animációs családi kaland-vígjáték

Rövid tartalom

Ahogy az első hópelyhek leesnek a völgyben, legfőbb ideje, hogy az aprónép nekiálljon összegyűjteni a télre a tartalékokat. Ennek során azonban egy fiatal katicabogár csapdába esik egy csomagban, amit hajóval a karibi térségbe szállítanak. Csak egyetlen kiút van: össze kell szedni megint az álomcsap...
Rendező: Hélène Giraud, Thomas Szabo,
Főszereplők: Stéphane Coulon, Thierry Frémont, Jean Nanga, Bruno Salomone,
Aprónép kalandjai (2018)

Minuscule - Les mandibules du bout du monde

Információk

Tartalom:

Ahogy az első hópelyhek leesnek a völgyben, legfőbb ideje, hogy az aprónép nekiálljon összegyűjteni a télre a tartalékokat. Ennek során azonban egy fiatal katicabogár csapdába esik egy csomagban, amit hajóval a karibi térségbe szállítanak. Csak egyetlen kiút van: össze kell szedni megint az álomcsapatot! A katicabogár, egy hangya és egy pók még egyszer egyesítik erejüket a Föld másik oldalán. Egy új világban, új találkozások és új veszélyek között. Vajon időben érkezik a felmentő sereg?

Forgalmazó:

HBO GO

Megjelenés:

Linkek:

Stáblista

Rendezők:

  • Hélène Giraud
  • Thomas Szabo

Szereplők:

  • Stéphane Coulon
  • Thierry Frémont
  • Jean Nanga
  • Bruno Salomone

Írók:

Nézd online

A gomb átirányít a film forgalmazására jogosult szolgáltató honlapjára. A film megtekintéséhez szükséges lehet a szolgáltató rendszerébe regisztrálni. A regisztrációnak illetve a film megtekintésének költsége lehet, például havi előfizetési díj vagy egyszeri kölcsönzési díj formájában. A Mozipremierek nem áll üzleti kapcsolatban a szolgáltatóval és a felmerülő díjakból semmilye módon nem részesül.

Mozi műsor

A kormány vészhelyzeti rendelkezései értelmében minden mozi visszavonásig zárva tart.

A jelenlegi helyzetben különösen fontos, hogy mindent megtegyünk egészségünk megőrzése érdekében, hogy az ellátórendszer működőképes maradhasson.

  • Ha teheted, maradj otthon!
  • Kerüld a zsúfolt, zárt helyeket!
  • Moss gyakran kezet!

Nem kell viszont lemondanunk a filmekről. A Mozipremiereken továbbra is megtalálod a legfrissebb saját gyártású Netflix bemutatókat, illetve az HBO GO, TVGO valamit a Vimeo On Demand kínálatában megjelenő filmeket is.

A filmek adatlapján keresd a Nézd online résznél, hogy hol érhető el a film hivatalosan az interneten.

Hozzászólások