Szent Tour (2018)

2018 (La Grand-Messe) belga-francia sport dokumentumfilm

Rövid tartalom

Minden évben egy csapat idős francia pár a lakóautóikkal ugyanazon hegyes-dombos út mentén ver tábort az Ardennektől a Col d’Izoardig, ahol a Tour de France kerékpáros verseny zajlik, mindezt azért, hogy egy pillanatra lássák, ahogy a bringások elhajtanak előttük. Bepillantást nyerünk életükbe, kapc...
Rendező: Meryl Fortunat-Rossi, Valéry Rosier,
Szent Tour (2018)

La Grand-Messe

Információk

Tartalom:

Minden évben egy csapat idős francia pár a lakóautóikkal ugyanazon hegyes-dombos út mentén ver tábort az Ardennektől a Col d’Izoardig, ahol a Tour de France kerékpáros verseny zajlik, mindezt azért, hogy egy pillanatra lássák, ahogy a bringások elhajtanak előttük. Bepillantást nyerünk életükbe, kapcsolataikba, a házassági perpatvarokba, a mindennapi erőfeszítésekbe, hogy megtalálják a legjobb tévévételt. Amit egyesek unalmas nyaralásnak tekintenek, valójában izgalmas és örömteli szórakozás.

Linkek:

Stáblista

Rendezők:

  • Meryl Fortunat-Rossi
  • Valéry Rosier

Írók:

Producer:

  • Benoit Roland

Vágó:

  • Julie Naas
Mozi műsor

A kormány vészhelyzeti rendelkezései értelmében minden mozi visszavonásig zárva tart.

A jelenlegi helyzetben különösen fontos, hogy mindent megtegyünk egészségünk megőrzése érdekében, hogy az ellátórendszer működőképes maradhasson.

  • Ha teheted, maradj otthon!
  • Kerüld a zsúfolt, zárt helyeket!
  • Moss gyakran kezet!

Nem kell viszont lemondanunk a filmekről. A Mozipremiereken továbbra is megtalálod a legfrissebb saját gyártású Netflix bemutatókat, illetve az HBO GO, TVGO valamit a Vimeo On Demand kínálatában megjelenő filmeket is.

A filmek adatlapján keresd a Nézd online résznél, hogy hol érhető el a film hivatalosan az interneten.

Hozzászólások