A filmvetítő A filmvetítő (2019)

2019 (El proyeccionista (The Projectionist)) dominikai dráma thriller

Rövid tartalom

Eliseo vándormozisként járja Dominikát. Amikor nincs úton, vagy nem vetít, Eliseo a régi filmtekercseken ábrándozik – melyeken fiatal, szép lány látható –, amiket soha nem mutatott meg senkinek. Egy végzetes estén a tekercsek megsérülnek. Eliseo elveszíti az egyetlen dolgot, amihez kötődött, a nő ve...
Rendező: José María Cabral,
Főszereplők: Francis Cruz, Cindy Galán, Félix Germán, Pavel Marcano,
A filmvetítő (2019)

El proyeccionista (The Projectionist)

Információk

Tartalom:

Eliseo vándormozisként járja Dominikát. Amikor nincs úton, vagy nem vetít, Eliseo a régi filmtekercseken ábrándozik – melyeken fiatal, szép lány látható –, amiket soha nem mutatott meg senkinek. Egy végzetes estén a tekercsek megsérülnek. Eliseo elveszíti az egyetlen dolgot, amihez kötődött, a nő vetített képét, amit annyira szeretett. Elhatározza, hogy felkutatja a filmen látható lányt. Útja, egy fiatal szabad szellemű lány kíséretében az ország legtávolabbi és legszegényebb vidékére vezet.

Forgalmazó:

HBO GO

Megjelenés:

Linkek:

Stáblista

Rendező:

  • José María Cabral

Szereplők:

  • Francis Cruz
  • Cindy Galán
  • Félix Germán
  • Pavel Marcano

Író:

Nézd online

A gomb átirányít a film forgalmazására jogosult szolgáltató honlapjára. A film megtekintéséhez szükséges lehet a szolgáltató rendszerébe regisztrálni. A regisztrációnak illetve a film megtekintésének költsége lehet, például havi előfizetési díj vagy egyszeri kölcsönzési díj formájában. A Mozipremierek nem áll üzleti kapcsolatban a szolgáltatóval és a felmerülő díjakból semmilye módon nem részesül.





Mozi műsor

A kormány vészhelyzeti rendelkezései értelmében minden mozi visszavonásig zárva tart.

A jelenlegi helyzetben különösen fontos, hogy mindent megtegyünk egészségünk megőrzése érdekében, hogy az ellátórendszer működőképes maradhasson.

  • Ha teheted, maradj otthon!
  • Kerüld a zsúfolt, zárt helyeket!
  • Moss gyakran kezet!

Nem kell viszont lemondanunk a filmekről. A Mozipremiereken továbbra is megtalálod a legfrissebb saját gyártású Netflix bemutatókat, illetve az HBO GO, TVGO valamit a Vimeo On Demand kínálatában megjelenő filmeket is.

A filmek adatlapján keresd a Nézd online résznél, hogy hol érhető el a film hivatalosan az interneten.

Hozzászólások