Elfelejtett élet (2018)

2018 (Deslembro) brazil-francia-qatari vígjáték dráma

Rövid tartalom

A 15 éves Joana irodalommal és rockkal táplálja a lelkét. Párizsban él a két testvérével, az anyjával és nevelőapjával, akit politikai száműzetésbe kényszerítettek. Joanna hatéves volt, amikor az apja eltűnt, gyaníthatóan meggyilkolták, amikor a katonai diktatúra alatt bebörtönözték. 1979-ben azután...
Rendező: Flávia Castro,
Főszereplők: Hugo Abranches, Sara Antunes, Jesuíta Barbosa, Jeanne Boudier,
Elfelejtett élet (2018)

Deslembro

Információk

Tartalom:

A 15 éves Joana irodalommal és rockkal táplálja a lelkét. Párizsban él a két testvérével, az anyjával és nevelőapjával, akit politikai száműzetésbe kényszerítettek. Joanna hatéves volt, amikor az apja eltűnt, gyaníthatóan meggyilkolták, amikor a katonai diktatúra alatt bebörtönözték. 1979-ben azután amnesztiát vezettek be Brazíliában. Joana akarata ellenére a család visszaköltözik Rio de Janeiróba. A szülővárosában és ahol az apja eltűnt, Joana elkezdi összerakni darabokra tört gyerekkorát.

Forgalmazó:

HBO GO

Megjelenés:

Linkek:

Stáblista

Rendező:

  • Flávia Castro

Szereplők:

  • Hugo Abranches
  • Sara Antunes
  • Jesuíta Barbosa
  • Jeanne Boudier

Író:

Nézd online

A gomb átirányít a film forgalmazására jogosult szolgáltató honlapjára. A film megtekintéséhez szükséges lehet a szolgáltató rendszerébe regisztrálni. A regisztrációnak illetve a film megtekintésének költsége lehet, például havi előfizetési díj vagy egyszeri kölcsönzési díj formájában. A Mozipremierek nem áll üzleti kapcsolatban a szolgáltatóval és a felmerülő díjakból semmilye módon nem részesül.

Mozi műsor

A kormány vészhelyzeti rendelkezései értelmében minden mozi visszavonásig zárva tart.

A jelenlegi helyzetben különösen fontos, hogy mindent megtegyünk egészségünk megőrzése érdekében, hogy az ellátórendszer működőképes maradhasson.

  • Ha teheted, maradj otthon!
  • Kerüld a zsúfolt, zárt helyeket!
  • Moss gyakran kezet!

Nem kell viszont lemondanunk a filmekről. A Mozipremiereken továbbra is megtalálod a legfrissebb saját gyártású Netflix bemutatókat, illetve az HBO GO, TVGO valamit a Vimeo On Demand kínálatában megjelenő filmeket is.

A filmek adatlapján keresd a Nézd online résznél, hogy hol érhető el a film hivatalosan az interneten.

Hozzászólások