Liza története (2019)

2019 (Історія Лізи (Liza's Tale)) ukrán dráma

Rövid tartalom

Napjainkban a világ egy kényelmetlen hely, cinikus környezettel. Lizy, a Down-szindrómában szenvedő lány és társai kapnak egy különleges lehetőséget, a mágikus moziban a fekete-fehér filmek világába csöppennek. A kedvenc filmek világa elfelejteti velük a szörnyű valóságot. A párhuzamos valóságban mi...
Rendező: Alexander Zhovna,
Főszereplők: Mykola Perestiuk, Dasha Tvoronovich,
Liza története (2019)

Історія Лізи (Liza's Tale)

Információk

Tartalom:

Napjainkban a világ egy kényelmetlen hely, cinikus környezettel. Lizy, a Down-szindrómában szenvedő lány és társai kapnak egy különleges lehetőséget, a mágikus moziban a fekete-fehér filmek világába csöppennek. A kedvenc filmek világa elfelejteti velük a szörnyű valóságot. A párhuzamos valóságban mintha a Paradicsomban lennének, nem is akarnak visszajönni a valóságba. De vissza kell térniük, ahol szembesülnek a bonyolult feladatok, kalandok, és a szörnyű tragédia kegyetlen objektivitásával.

Forgalmazó:

HBO GO

Megjelenés:

Linkek:

Stáblista

Rendező:

  • Alexander Zhovna

Szereplők:

  • Mykola Perestiuk
  • Dasha Tvoronovich

Író:

Nézd online

A gomb átirányít a film forgalmazására jogosult szolgáltató honlapjára. A film megtekintéséhez szükséges lehet a szolgáltató rendszerébe regisztrálni. A regisztrációnak illetve a film megtekintésének költsége lehet, például havi előfizetési díj vagy egyszeri kölcsönzési díj formájában. A Mozipremierek nem áll üzleti kapcsolatban a szolgáltatóval és a felmerülő díjakból semmilye módon nem részesül.

Hozzászólások