Karmouz ostroma (2018)

2018 (حرب كرموز (No Surrender)) egyiptomi bűnügyi történelmi háborús akció-thriller

Rövid tartalom

Egyiptomban járunk, az egyiptomi forradalom előtt, az angol megszállás alatti időkben. Egy brit őrnagyot letartóztatnak, miután megerőszakolt egy egyiptomi lányt. Az igazságos tárgyalás érdekében a helyi rendőrtiszt nem hajlandó átadni a foglyot az angoloknak. Amikor a brit hadsereg válaszlépésként ...
Rendező: Peter Mimi,
Főszereplők: Ghadah Abdulrazeq, Scott Adkins, Ahmed el-Sakka, Amir Karara,
Karmouz ostroma (2018)

حرب كرموز (No Surrender)

Információk

Tartalom:

Egyiptomban járunk, az egyiptomi forradalom előtt, az angol megszállás alatti időkben. Egy brit őrnagyot letartóztatnak, miután megerőszakolt egy egyiptomi lányt. Az igazságos tárgyalás érdekében a helyi rendőrtiszt nem hajlandó átadni a foglyot az angoloknak. Amikor a brit hadsereg válaszlépésként megrohamozza a rendőrőrsöt, az igazságért folytatott, egyenlőtlen küzdelem alakul ki a két fél között.

Forgalmazó:

TVGO

Megjelenés:

Linkek:

Stáblista

Rendező:

  • Peter Mimi

Szereplők:

  • Ghadah Abdulrazeq
  • Scott Adkins
  • Ahmed el-Sakka
  • Amir Karara

Írók:

Nézd online

feliratos

A gomb átirányít a film forgalmazására jogosult szolgáltató honlapjára. A film megtekintéséhez szükséges lehet a szolgáltató rendszerébe regisztrálni. A regisztrációnak illetve a film megtekintésének költsége lehet, például havi előfizetési díj vagy egyszeri kölcsönzési díj formájában. A Mozipremierek nem áll üzleti kapcsolatban a szolgáltatóval és a felmerülő díjakból semmilye módon nem részesül.

Hozzászólások