Azok, kik követik (2019)

2019 (Them That Follow) amerikai dráma thriller

Rövid tartalom

Távol a civilizáció zajától, valahol az Appalache-hegységrendszer vadonjának mélyén él egy elszigetelt közösség. A Pünkösdi szekta vezetője Lemuel Childs lelkész, aki mérges kígyókat használ arra, hogy hívei bizonyítsák hitük erejét Isten előtt. Miközben Lemuel odaadó lánya, Mara az esküvőjére készü...
Rendező: Britt Poulton, Dan Madison Savage,
Főszereplők: Olivia Colman, Kaitlyn Dever, Walton Goggins, Thomas Mann,
Azok, kik követik (2019)

Them That Follow

Információk

Tartalom:

Távol a civilizáció zajától, valahol az Appalache-hegységrendszer vadonjának mélyén él egy elszigetelt közösség. A Pünkösdi szekta vezetője Lemuel Childs lelkész, aki mérges kígyókat használ arra, hogy hívei bizonyítsák hitük erejét Isten előtt. Miközben Lemuel odaadó lánya, Mara az esküvőjére készül Hope Slaughter vigyázó szemei előtt, egy veszélyes titokra derül fény. Emiatt Mara arra kényszerül, hogy szembemenjen apja egyházának halálos tradícióival.

Forgalmazó:

HBO GO

Megjelenés:

Linkek:

Stáblista

Rendezők:

  • Britt Poulton
  • Dan Madison Savage

Szereplők:

  • Olivia Colman
  • Kaitlyn Dever
  • Walton Goggins
  • Thomas Mann

Írók:

Nézd online

A gomb átirányít a film forgalmazására jogosult szolgáltató honlapjára. A film megtekintéséhez szükséges lehet a szolgáltató rendszerébe regisztrálni. A regisztrációnak illetve a film megtekintésének költsége lehet, például havi előfizetési díj vagy egyszeri kölcsönzési díj formájában. A Mozipremierek nem áll üzleti kapcsolatban a szolgáltatóval és a felmerülő díjakból semmilye módon nem részesül.

Mozi műsor

A kormány vészhelyzeti rendelkezései értelmében minden mozi visszavonásig zárva tart.

A jelenlegi helyzetben különösen fontos, hogy mindent megtegyünk egészségünk megőrzése érdekében, hogy az ellátórendszer működőképes maradhasson.

  • Ha teheted, maradj otthon!
  • Kerüld a zsúfolt, zárt helyeket!
  • Moss gyakran kezet!

Nem kell viszont lemondanunk a filmekről. A Mozipremiereken továbbra is megtalálod a legfrissebb saját gyártású Netflix bemutatókat, illetve az HBO GO, TVGO valamit a Vimeo On Demand kínálatában megjelenő filmeket is.

A filmek adatlapján keresd a Nézd online résznél, hogy hol érhető el a film hivatalosan az interneten.

Hozzászólások