Luz Luz (2018)

2018 német misztikus horror-thriller

Rövid tartalom

Norát egy gonosz entitás szállta meg, aki egy másik nő, a taxisofőr Luz után vágyakozik. Nora egy éjszakai klubban csábosan beszédbe elegyedik a rendőrségi pszichiáterrel, Dr. Rossinivel. A doktor könnyű préda Nora számára, de hamarosan elhívják, hogy vizsgálja meg Luzt, aki a rendőrségen talált men...
Rendező: Tilman Singer,
Főszereplők: Johannes Benecke, Jan Bluthardt, Lilli Lorenz, Luana Velis,
Luz (2018)

Luz

Információk

Tartalom:

Norát egy gonosz entitás szállta meg, aki egy másik nő, a taxisofőr Luz után vágyakozik. Nora egy éjszakai klubban csábosan beszédbe elegyedik a rendőrségi pszichiáterrel, Dr. Rossinivel. A doktor könnyű préda Nora számára, de hamarosan elhívják, hogy vizsgálja meg Luzt, aki a rendőrségen talált menedéket Nora elől. Az orvos hipnotizálja Luzt, aminek következtében emlékképek jönnek elő, és kibontakozik a történet. De az entitás ami átvette az irányítást az orvos fölött, többet akar.

Forgalmazó:

HBO GO

Megjelenés:

Linkek:

Stáblista

Rendező:

  • Tilman Singer

Szereplők:

  • Johannes Benecke
  • Jan Bluthardt
  • Lilli Lorenz
  • Luana Velis

Író:

Nézd online

A gomb átirányít a film forgalmazására jogosult szolgáltató honlapjára. A film megtekintéséhez szükséges lehet a szolgáltató rendszerébe regisztrálni. A regisztrációnak illetve a film megtekintésének költsége lehet, például havi előfizetési díj vagy egyszeri kölcsönzési díj formájában. A Mozipremierek nem áll üzleti kapcsolatban a szolgáltatóval és a felmerülő díjakból semmilye módon nem részesül.

Hozzászólások